Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a barátom heti egyszeri találkozóval beéri?
4 hónapja vagyunk együtt a barátommal, de leginkább csak hétvégén találkozunk, általában szombat este és maximum vasárnap délig vagyunk együtt. Többször elmagyaráztam már neki hogy ettől többre vágyom, hiszen egy hét 7 napból áll és szerintem egy párkapcsolatban illik több időt együtt tölteni. Amikor vele vagyok, teljesen tökéletes minden, remekül érezzük magunkat és biztos vagyok benne hogy ő is odavan értem, mégis beéri heti egy randival. Egyszerűen nem képes változtatni, hiába kértem többször is. A hét többi napján magányosnak és szomorúnak érzem magam és ez így nem jó, úgy érzem sehová nem haladunk. A köztünk lévő távolság nem lehet kifogás, ugyanis 3 utcányira lakik tőlem...Szerintetek van értelme tovább próbálkoznom vele? Vagy csak én reagálom túl és ez normális?
26/L
:D én egy ilyenből léptem ki.
kísérteties hasonlóság.
3 utca és egy tali?
legalább hétvégén mindig van kivel szexelnie
Nekem is volt egy ilyen heti egyszeri találkozós kapcsolatom, szörnyű volt... Fél évig tartott nagy nehezen. Mondjuk mi viszonylag távol laktunk egymástól, de a mostani barátomtól is egy órára lakok mégis találkozunk hét közben is, mert szeretjük egymást és látni akarjuk a másikat. 3 utca az SEMMI. Tényleg érdekelne, hogy mi az indoka arra hogy nem találkoztok. Mert ha minden nap éjfélig dolgozik vagy esetleg éjszakás akkor oké, de ha mondjuk rendes munkaideje van vagy még netán tanul akkor simáááán belefér több találkozó.
Ha nem változik szerintem ne húzzátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!