Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyszeri botlásról jobb hallgatni?
Mondjuk adott egy nagyon jó a kapcsolat, de a szex az nagyon nem élvezetes, szenvedni kell, hogy jó legyen a másiknak, de az se jön mindig össze, kevésszer bújnak össze... Ezért adott például egy céges buli vagy egy csajos-pasis este, legurul pár pia és persze a gátlás is egy kicsit felszabadul, amit józanon elhárítana az ember és mégis jön egy ismeretlen (ismerős) fiú vagy egy lány és megtörténik a dolog. A megcsaló nagyon megbánja és eszébe nem jutna többet ilyet csinálni (még részegen se), de nem akarja, hogy vége legyen a kapcsolatnak, mert rájött mekkora őrültséget csinált, szereti a párját és innentől kezdve azon lesz, hogy boldogok legyenek a nem jó szex ellenére is.
Általánosságban kérdezem, rengeteg ismerősöm megtette ezt és érdekelne a ti véleményetek, tapasztalatotok is.
"a szex az nagyon nem élvezetes, szenvedni kell, hogy jó legyen a másiknak, de az se jön mindig össze, kevésszer bújnak össze..."
"egy nagyon jó a kapcsolat"
Csak én nem tudom összefésülni ezt a kettőt?
Ha a szexuális problámáitokat nem tudjátok közösen, vagy egy szexuálpszichológus segítségével megoldanani, akkor nem tisztességesebb dolog és jobb megoldás a szakítás?
Megoldás az alkalmi botlás arra, hogy igényed lenne több összebújásra a pároddal?
Menne ez így hosszabb távon?
Nem magam miatt kérdezem, én 1x se csaltam meg a párom, minden rendben köztünk. Írtam, hogy általánosságban kérdezem, hogy ti mit tapasztaltatok, volt-e ilyen...
De mondjuk ha a megcsalt fél nem tűri még az egyszeri botlást se, ha tényleg nem jelentett semmit, akkor mi van?
Én nem tudnék így élni. Kockázat kerülő vagyok.
Jobb hallgatni ... amit nem tud a másik, az nem fáj.
Egy példa: pár férfitagja, válás után (a válás más problémák miatt történt) egy beszélgetés során - minden mindegy alapon - elmesélte, hogy 10 évvel régebben egyszer volt egy hasonló botlása a házasság egy akkori mélypontján. Pár év múlva az elvált házaspár újra összekeveredett, próbálták a kapcsolatot rendezni, viszont állandó téma volt ez a botlás, olyan szinten, hogy a (volt) feleség megengedte magának, hogy a család újraegyesítése közben félrelépjen, arra hivatkozva, hogy - ekkor már 15 évvel régebben és néhány külön eltöltött év után - a férfinak nem lehet egy szava sem, mert így egál a dolog ...
Soha nem szabad ilyesmit elmondani, el kell temetni, mert a jövőben olyankor üt vissza, amire az ember gondolni nem képes ...
Nem rólad szól. Aha! Csak úgy jutott eszedbe. Aha! Minket nem kell meggyőzni, nem a barátod vagyunk!
;)
Azt, hogy "SOHA", ne mond soha!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!