Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha elhagynám a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha elhagynám a párom megölné magát?

Figyelt kérdés

Mindenkinek segíteni akar, a problémákat alkohollal probálja megoldani/feldolgozni.

Több éve együtt vagyunk kis időre abbahagyta a piát mikor megcsaltam(tudom nem helyes dolog,de most ne itéljetek el ezért)

De ugyanugy visszatért a piához,mivel azt mondja semmi értelme h ne igyon, ugyse akarok neki szülni gyereket.

Félek h a jövőnk is ilyen lenne, minden hétvégén szinte egyedül vagyok itthon szinte csak akkor fekszik mellém ha fáradt, ha tud inkább a haverokkal iszik.

Nem hallgat senkire, családja kihasználja,(pénzügyileg)

Nem dolgozok,nem akarok emberek közé menni,és nem is birnék igy dolgozni h minden hétbvégén buli van nem birnám se lelkileg,se fizikailag a melót. Én nem akarom kihasználni, ezért rossz h együtt vagyunk, de nem vagyunk boldogok. Jó pasi találna magának más nőt,aki sokkal jobban néz ki mint én, aki megbecsüli,és szeret vele lenni,meg élvezi vele a szexet.

Sztem neki egy idősebb határozott nő kéne én nem vagyok az. De tudom ha elhagynám akkor tuti megölte magát, mert egyszer már majdnem meghalt, levágta majdnem a kezét.

Épp hogy megbirták menteni az orvosok.

Vmilyen szintem ragaszkodunk egymáshoz, nem vagyunk elég érettek egyáshoz, nem tudom h ezt hogy birjuk megoldani, de ha továbbra is igy megy megint lesz öngyilkossági kisérlete,és nem szeretnék bajt.

Én nem tudok önálló lenni, nem tudok erős lenni, ő pedig szeret vmiért, nagyon, nem tudom miért. Én szeretem, olyan szinten h becsülöm h amugy kitartó, dolgozok, mindenkinek segít,de kettesben nem érzem magam úgy mint amilyen romantikára vágyom. Biztonságban is érzem magam mellette,és tudom h senki más nem szeretne úgy,mint ő.

2016. okt. 15. 09:54
1 2
 11/12 Költőnő? ***** válasza:
100%

Nem akarlak bántani, de foglak, mert anno nekem sem használt a szép szó...

Tudod mit írtál? Kifogás, kifogás, kifogás, kifogás, blablabla.

Ők mindig van, h miért maradjon gyáva az ember, miért ne próbálkozzon...

De itt olyan dolgokra írod ezt amit igazából nem is csináltál soha.

Saját magadnak gyártod a problémákat.

Így inkább ne vállalj gyereket.

2016. okt. 15. 14:35
 12/12 anonim válasza:
Az előttem szólók tulajdonképpen mindent leírtak. Annyit tennék hozzá, hogy szerintem neked egy jó pszichiáterre van szükséged, aki ha szükséges, gyógyszert is felírhat. Ha sikerül valannyire "önállósodnod" (legalább annyira, hogy tudj dolgozni (ez nagyon fontos)), akkor lehetőség szerint a gyógyszer(eke)t el kell hagyni. Ha helyreáll az önbizalmad, akkor magad is meg tudod oldani ezt a helyzetet, egyébként marad az őrlődés. Ez saját tapasztalat, igaz nekem nem volt szükségem külső segítségre.
2016. okt. 18. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!