Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha elhagynám a párom megölné magát?
Mindenkinek segíteni akar, a problémákat alkohollal probálja megoldani/feldolgozni.
Több éve együtt vagyunk kis időre abbahagyta a piát mikor megcsaltam(tudom nem helyes dolog,de most ne itéljetek el ezért)
De ugyanugy visszatért a piához,mivel azt mondja semmi értelme h ne igyon, ugyse akarok neki szülni gyereket.
Félek h a jövőnk is ilyen lenne, minden hétvégén szinte egyedül vagyok itthon szinte csak akkor fekszik mellém ha fáradt, ha tud inkább a haverokkal iszik.
Nem hallgat senkire, családja kihasználja,(pénzügyileg)
Nem dolgozok,nem akarok emberek közé menni,és nem is birnék igy dolgozni h minden hétbvégén buli van nem birnám se lelkileg,se fizikailag a melót. Én nem akarom kihasználni, ezért rossz h együtt vagyunk, de nem vagyunk boldogok. Jó pasi találna magának más nőt,aki sokkal jobban néz ki mint én, aki megbecsüli,és szeret vele lenni,meg élvezi vele a szexet.
Sztem neki egy idősebb határozott nő kéne én nem vagyok az. De tudom ha elhagynám akkor tuti megölte magát, mert egyszer már majdnem meghalt, levágta majdnem a kezét.
Épp hogy megbirták menteni az orvosok.
Vmilyen szintem ragaszkodunk egymáshoz, nem vagyunk elég érettek egyáshoz, nem tudom h ezt hogy birjuk megoldani, de ha továbbra is igy megy megint lesz öngyilkossági kisérlete,és nem szeretnék bajt.
Én nem tudok önálló lenni, nem tudok erős lenni, ő pedig szeret vmiért, nagyon, nem tudom miért. Én szeretem, olyan szinten h becsülöm h amugy kitartó, dolgozok, mindenkinek segít,de kettesben nem érzem magam úgy mint amilyen romantikára vágyom. Biztonságban is érzem magam mellette,és tudom h senki más nem szeretne úgy,mint ő.
Nem akarlak bántani, de foglak, mert anno nekem sem használt a szép szó...
Tudod mit írtál? Kifogás, kifogás, kifogás, kifogás, blablabla.
Ők mindig van, h miért maradjon gyáva az ember, miért ne próbálkozzon...
De itt olyan dolgokra írod ezt amit igazából nem is csináltál soha.
Saját magadnak gyártod a problémákat.
Így inkább ne vállalj gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!