Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nem hagy elég szabadidőt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem hagy elég szabadidőt a barátnőtök, azt hogyan kezelitek?

Figyelt kérdés

9 honapja vagyunk együtt, nagyon akarja, hogy hozzá költözzek. De én meg nem.

Ma elkisértem az ikeába és mondtam, hogy nem kisérem haza, hanem jövök haza pihenni. Mert NAGYON ki vagyok.

Na erre aztán sirásra állt a szája egyből. :(

Sajnos munkát sem tudok keresni mellette, mert ő azt szeretné, hogy mindig ott legyek vele és szeretgessem. Azt gondolja, hogy a munkakeresés az ilyen 1 kattintásos dolog, amire elég napi 20 perc, hogy közben beszélgetek vele. Nem érti meg, hogy az összes időmet erre kellene használnom és nagyon kell koncentrálnom.

2016. okt. 14. 20:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
És miért neked kell eltartanod az öcsédet? Hacsak nem egy általános iskolás gyerekről beszélünk, aki árva és csak te vagy neki, hagyd ott egyedül, majd dolgozik ő is és eltartja magát vagy hazaköltözik a szülőkhöz.
2016. okt. 14. 21:28
 12/14 anonim ***** válasza:
Het elejen, meg mult heten meg azelott meg nem egetted magad eleget arrol panaszkodva, hogy neked csak kismellu baratno jut? :"D
2016. okt. 14. 21:36
 13/14 anonim ***** válasza:
Kíváncsiságból, mert nekem is ez lesz a végzettségem: Ennyire nehéz gépészmérnökként állást találni manapság? :S
2016. okt. 14. 23:25
 14/14 anonim ***** válasza:
#13: ha fele annyira vagy csak gyökér, mint a kérdező, akkor lesz munkád.
2016. okt. 15. 06:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!