Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem engedi a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem engedi a barátom apukája hogy a barátom itt aludjon?

Figyelt kérdés
Már több mint 1 éve együtt vagyok a barátommal.Mindketten 17 évesek vagyunk,és kb. eddig még csak 6x aludt itt a barátom.Én 1x aludtam ott náluk,mert sajnos a tesójával közös a szobájuk.És egyszer nemvolt otthon és csak akkor tudtam ott aludni.De egyszerűen nem értem,hogy miért nem engedi az apukája,hogy itt aludjon a barátom.Múltkor is csak azért engedte hogy itt aludjon,mert anyukája rávette apukáját.Nem bír engem az apukája?!Vagy vajon miért?!A barátom csak annyit mond hogy úgyse engedi meg,mostanában olyan izé az apukája.Szerintetek?
2010. ápr. 25. 20:00
1 2
 11/16 anonim válasza:
azért nem engedi mert paraszt...a 17 éves gyakorlatilag nem gyerek hanem már lassan felnőtt..
2010. máj. 6. 20:08
 12/16 anonim ***** válasza:

elég furcsa helyzet, általában a lányokat nem hagyják a barátjuknál aludni, nem pedig fordítva... én is 17 vagyok, de engem pl a szüleim soha nem engednének a barátomnál aludni, pedig ismerik őt és a családját is, már 8hónapja együtt vagyunk.

Mondjuk attól titokban aludtam már nála párszor, de mindig aggódnom kell, h nehogy megtudják. A barátom szülei ellenben mindig örömmel fogadnak.

Szerintem vagy tényleg nem kedvel az édesapja, vagy attól fél, h terhes maradsz... vagy egyszerűen úgy gondolja, h fiatalok vagytok még a szexhez.

2010. máj. 6. 20:16
 13/16 anonim ***** válasza:
Azért nem engedi a barátod apukája mert a barátod apukája félti apukája egyetlen kisfiát és azért mert a barátod apukája nem tud a barátod anyukájával beszélni arról hogy hagy aludjon már nálad apukája kis fia.Szerintem semmi baja veled a barátod apukájának csak egyszerűen ilyen természetű a barátod apukája.Egyszer majd elfogadja a barátod apukája hogy az apuka egyetlen kis fiának ilyen hülye barátnője van.
2010. máj. 6. 20:46
 14/16 anonim ***** válasza:

20:18. nem konzervatív vagy hanem bolond.:D nemhiszem el, hogy neked nem esik jól az, ha reggel felébredsz, és a szerelmedet látod meg először. ő is felébred, rádnéz, és nyom egy puszit a nózidra.*-* (= isteni érzés.(=

azon kívül meg, mi a baj a szüleivel?-.^ nekem semmi problémám nincs azzal,ha mondjuk még együtt is reggelizünk-.^ hm..lehet tényleg marhára konzervatív vagy a beteges elveiddel..-.- mindenesetre érdekes..-.- de örülök h nem érint a lepontozás, de a te helyedben elásnám magam.:D

szóval, kedves kérdező.(: lehet h azért nem engedi, mert esetleg félti-.^ vagy nem ismer elég jól téged.:O próbálj bevágódni nála kicsit, biztos megengedi majd h náladaludjon a fia. :D remélem összejön.(;

2010. máj. 6. 20:58
 15/16 anonim ***** válasza:
barátod apukája fél hogy a kicsifia gyereket csinál neki meg fizetni kell...
2010. máj. 6. 21:31
 16/16 anonim ***** válasza:
lehet hogy ő nem bírja a te szüleidet.. és csak ez a kifogása..vagy ö nem akar nálad aludni nem tudott jobbat mondani kitudja..
2010. máj. 6. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!