Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem engedi a barátom apukája hogy a barátom itt aludjon?
elég furcsa helyzet, általában a lányokat nem hagyják a barátjuknál aludni, nem pedig fordítva... én is 17 vagyok, de engem pl a szüleim soha nem engednének a barátomnál aludni, pedig ismerik őt és a családját is, már 8hónapja együtt vagyunk.
Mondjuk attól titokban aludtam már nála párszor, de mindig aggódnom kell, h nehogy megtudják. A barátom szülei ellenben mindig örömmel fogadnak.
Szerintem vagy tényleg nem kedvel az édesapja, vagy attól fél, h terhes maradsz... vagy egyszerűen úgy gondolja, h fiatalok vagytok még a szexhez.
20:18. nem konzervatív vagy hanem bolond.:D nemhiszem el, hogy neked nem esik jól az, ha reggel felébredsz, és a szerelmedet látod meg először. ő is felébred, rádnéz, és nyom egy puszit a nózidra.*-* (= isteni érzés.(=
azon kívül meg, mi a baj a szüleivel?-.^ nekem semmi problémám nincs azzal,ha mondjuk még együtt is reggelizünk-.^ hm..lehet tényleg marhára konzervatív vagy a beteges elveiddel..-.- mindenesetre érdekes..-.- de örülök h nem érint a lepontozás, de a te helyedben elásnám magam.:D
szóval, kedves kérdező.(: lehet h azért nem engedi, mert esetleg félti-.^ vagy nem ismer elég jól téged.:O próbálj bevágódni nála kicsit, biztos megengedi majd h náladaludjon a fia. :D remélem összejön.(;
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!