Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szemüveges, vékony fiúknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szemüveges, vékony fiúknak is a trendi, anyagias lányok kellenek?

Figyelt kérdés

Megakadt a szemem egy páron ma, amint a plázában sétáltam.

A lány szép volt, de glancos, az a tipikus mai csaj, akinek csak a pénz meg az anyagiak számítanak.

Gondolom nem kell részletezni, hogy hogyan lehet őket felismerni.

A barátja egy számomra(!) nagyon helyes, szemüveges, vékony fiú, akinek nem hordott páva hajat és kigyúrt sem volt.

Rózsacsokor volt a lány kezében, és ahogy kommunikáltak azt láttam, hogy a csajszi nem nagyon figyelt a fiúra, mindig valami mással babrált.

Sajnáltam a fiút, mert arra gondoltam, hogy a csaj csak kihasználja.

Nem vagyok elzárkózva a külvilágtól, a menő, izmos, pénzes fiúk nem érdekelnek, szóval nem veszem zokon, hogy ők nem keresik a társaságomat.

De az ilyen kedves, rendes, figyelmes fiúk érdeklődését miért nem tudom felkelteni?

2016. okt. 13. 16:37
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Állítólag a lányok többfelé is tudnak figyelni egyszerre, szóval simán lehet hogy figyelt ő rá. Te viszont nagyon felszínesen ítélted meg a lányt, gyakorlatilag a kinézete alapján. De a fiút is. Honnan veszed hogy rendes, kedves, figyelmes? Mert nekem ebből csak az jött le hogy rohadt sok pénze van, ha telik rózsacsokorra. (én is vettem/küldtem már, és rohadt drága) És honnan veszed hogy a csaj nem virágárus volt?:)
2016. okt. 13. 18:36
 32/39 A kérdező kommentje:

21-es, nyugodtan elrugaszkodhatsz a valóság talajáról, még kitalálhatod mellé, hogy a srác esténként drogbáró a budapesti éjszakában. Jól van, jól van!

Erről meg szakadjatok már le, hogy előítéletes vagyok.

Ki nem az?

Neked is van első benyomásod vagy előítéleted, ha véleményt alkotsz egy emberről, tök mindegy hogyan szépíted és minek hívod.

Nem kell komplett tanulmányt készíteni egy emberről, hogy lemérd milyen lehet valójában.

Persze, a kivétel erősíti... de a kivétel nem a többség, és a többség nem a kivétel.

2016. okt. 13. 18:44
 33/39 anonim ***** válasza:
32 Jó, akkor mondjad hogy drogbáró, de én nem mondtam hogy elrugaszkodtál a valóságtó, csak azt hogy felszínesen ítélsz. Egyszerűen nem vagy elég figyelmes.
2016. okt. 13. 18:52
 34/39 anonim ***** válasza:

Anyagias lány senkinek nem kell, Kérdező. Nem véletlen hogy titkolják, meg rejtegetik ezt a tulajdonságokat, vélhetően ha azzal kezdik, hogy "a gazdag pasik az eseteim", akkor egy rakat macskával öregedne meg. Nem véletlen hazudoznak össze-vissza, nehogy kiderüljön ez róluk, valahol ők is érzik, hogy nem túl pozitív tulajdonság.

A trendiség meg...pont leszarom a divatot, nem követem, úgyhogy nem érdekel különösebben, hogy a lány mennyire divatos.

2016. okt. 13. 18:56
 35/39 A kérdező kommentje:

Elnézést kérek, remélem te ilyen csúnya dolgokat soha nem csinálsz.

Annyira örülök, hogy megtérhetek ezen az oldalon és ilyen tisztalelkű emberekkel találkozhatok, mint ti. :)

2016. okt. 13. 18:57
 36/39 anonim ***** válasza:
Örülünk, hogy segíthetünk, gyermekem :) Csodálatos küldetés segíteni az eltévedt lelkeknek megtalálni a fényt.
2016. okt. 13. 19:08
 37/39 anonim ***** válasza:

Milyen csúnya dologra gondolsz, Kérdező? :) A férfiak nemigen szoktak anyagiasak lenni.

Az meg hogy nem követem a divatot, nem hiszem hogy annyira elítélendő.

A szemeimmel meg nincs semmi baj, nem hordok szemüveget.

2016. okt. 13. 19:20
 38/39 anonim ***** válasza:

Van egy olyan érzésem, hogy az a fiú nem csak szerinted, hanem mindenki szerint nagyon helyes valaki volt, csak szemüvegben. Attól, hogy nem volt seprű feje, meg kokszos sem, simán összeillőek lehettek. Ezt abból gondolom, hogy egy tipikus mai csaj sosem adja lejjebb, a külsőségeket tekintve.

A válaszom, hogy a szép, vékony, szemüveges fiúknak a szép, vékony, igényes lányok kellenek.

2016. okt. 13. 19:27
 39/39 A kérdező kommentje:

38-as, nem túlzok, ha azt mondom, hogy semmi extra nem volt a fiún.

Legalábbis a többi ember számára biztosan nem, egyedül számomra, mert az ilyen fiút a lányok észre sem veszik.

Én pedig azért veszem észre még a Brad Pittek között is, mert engem ez a típus vonz.

2016. okt. 13. 20:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!