Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szemüveges, vékony fiúknak is a trendi, anyagias lányok kellenek?
Megakadt a szemem egy páron ma, amint a plázában sétáltam.
A lány szép volt, de glancos, az a tipikus mai csaj, akinek csak a pénz meg az anyagiak számítanak.
Gondolom nem kell részletezni, hogy hogyan lehet őket felismerni.
A barátja egy számomra(!) nagyon helyes, szemüveges, vékony fiú, akinek nem hordott páva hajat és kigyúrt sem volt.
Rózsacsokor volt a lány kezében, és ahogy kommunikáltak azt láttam, hogy a csajszi nem nagyon figyelt a fiúra, mindig valami mással babrált.
Sajnáltam a fiút, mert arra gondoltam, hogy a csaj csak kihasználja.
Nem vagyok elzárkózva a külvilágtól, a menő, izmos, pénzes fiúk nem érdekelnek, szóval nem veszem zokon, hogy ők nem keresik a társaságomat.
De az ilyen kedves, rendes, figyelmes fiúk érdeklődését miért nem tudom felkelteni?
Én szemüveges vagyok, mert szar a szemem... de egyébként emg nem igen szoktam hordani, mert utálom a megbélyegeznek kis törékeny szemüveges fiúnak.
Elég felszínes lehetsz, ha szerinted valaki vékony, felvesz egy szemüveget, és már is rendes jófiú lesz tőle.
A sztereotípiák igazi cáfolat cunamija gyűlik össze itt a kérdésem alatt, ez annyira csodálatos!
Legalább bevallanák egyesek, hogy ők is előítéletesek. De hát már megszokhattuk, hogy a Gyk népe tiszta és makulátlan, nem úgy mint a csúnya, gonosz kérdezők, akik feltesznek egy kérdést és egyből kést lehet állítani a hátába. :)
Én akkor is ezt fogom mondani ha személyesen beszélünk! Nem kell ehhez a gyakorikérdések.
Szerinted aki vékony, és elromlik a szeme, de a kontaktlencsét nem tudja , vagy nem akarja berakni, az automatikusan kedves, jófiú lesz? Lehet a külsőségek alapján ítélkezni, de nem ilyen logikátlanul.
Hasonló cipőben járunk csak én a "másik asztalnál ülök" :D
Minden ott dől el mik az igényei(d), és megtalál(ja)od-e a másikban amit keres(el).
a kedves, rendes, figyelmes fiúk általában nem értenek a nőkhöz (vagy elhitetik magukkal hogy nem értenek). a BMW-s, bankjegy sodró, sérócirógató, öltönyös németpointer-ek meg némi sikerrel hamar elhitetik hogy kellenek a nőknek, de majdnem ilyen hamar pofára is esnek mikor rájönnek hogy nincs meg a kémia..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!