Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, ha 28 évesen dobtak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ha 28 évesen dobtak titeket, akkor mennyi idő múlva jött össze házasság és a gyerkőc?

Figyelt kérdés
Megkérném a jóképünek és jó testalkatúnak született férfiakat, hogy NE válaszoljanak a kérdésre, mert az ő könnyű helyzetük torzítaná az infókat. Én nem vagyok jóképü sem jó testalkatú, igy az ő tapasztalataik engem nem visznek előrébb.
2016. okt. 13. 10:28
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
hát igen, egy 25 éves lánnyal más a dolog, mint egy 27 évessel aki már rágja a kefét, hogy mi lesz.
2016. okt. 13. 11:19
 12/41 anonim ***** válasza:
Az exemből tudok kiindulni. (Mackós, nem igazán jóképű, visszafogott, egyébként egy úriember, de nem kapós) Én voltam neki az első (akkor volt 20) majd szakítás után 6 év elteltével (ekkor volt 30) lett párja. Nincs gyerekük, de együtt élnek.
2016. okt. 13. 12:11
 13/41 anonim ***** válasza:

Az én párom sem ez a tipikus jóképű, izmos pasas. Ő 26 évesen került lapátra, 28 évesen jött velem össze. Kérdés, hogy szerencse is volt-e, de az biztos, hogy volt annnyi önkritikája, hogy nem topmodelleknél meg ennél a tipikus "átlagosnak nevezem, mert nincs rajta smink meg nem teszi ki a mellét, de amúgy kb. egy sminkeletlen modell" lányoknál próbálkozott.

Jó testalkattal meg nem születik az ember, max. picit szerencésebbel... a többi az már munka.

Házasodni tervezünk (4 éve vagyunk együtt), gyerek nem biztos, hogy lesz.

2016. okt. 13. 12:31
 14/41 anonim ***** válasza:
100%
Te ne az a kis szerencsétlen vagy aki már több kérdést is kiirt pl hogy alig bír becsajozni de van barátnője csak kb minden sz.art összehordtál hogy mi nem jó. Ezek szerint dobott. Nem csodálom.
2016. okt. 13. 12:57
 15/41 anonim ***** válasza:
95%

14-es szerintem is ugyanaz a kérdező.

Ha tényleg ugyanaz vagy, kérdező, akkor egy ritka nagy roh@dék vagy, nem is csoda, hogy nem kellesz a kutyának sem. Nem is fogsz, pláne nem egy normális nőnek! Az, hogy ronda vagy (a saját bevallásod szerint), egy dolog, de ennyire velejéig rohadt belsővel akkor sem tartanál meg senkit (pláne nem olyat, akinek az IQja 70 fölött van), ha adonisz lennél. Sok boldogságot Marok Marcsával.

2016. okt. 13. 13:23
 16/41 anonim ***** válasza:
94%
Utolsó kettő leírta amit gondoltam én is :D Mikor megemlítette a kérdező, azt a "ha akarnám sem tudnám megcsalni a hr-es csajjal" dolgot, már tudtam...hát igen aki ilyen gerinctelen tapló...Normális férfi erre azt mondja nem, nem csalnám meg a feleségem aki a gyermekem várja. Az ilyen hulladék meg azon nyekereg, hogy nem is tudná....Kérdező, hosszú magányos életet neked :) Remélem egy szerencsétlen csaj sem akad a horgodra.
2016. okt. 13. 15:02
 17/41 anonim ***** válasza:

34 êvesen ismertem meg, 36 évesen házasodtam, 38 évesen lettem apa.

És igen, neki volt már egy gyereke, de én ebben nem látok semmi rosszat. Most van két gyerekünk. Nekem meg egy csodás feleségem.

Ahogy a reagálásaid olvasom, szerintem nálad nem a külső lesz a gond. Vagy nem csak az.

Így jobb, ha hosszú magányos évekre készülsz. A korban hozzád illő, családra vágyó nők 99%-a pont most boldog feleség és családanya. Még jó 5-10 év, mire válni fognak, és lesz kivel ismerkedni.

Akinek nincs gyereke, mert nem is volt házas, az nem véletlen nem kellett senkinek.

Kb. az csajban, mint te pasiban.

2016. okt. 13. 15:06
 18/41 anonim ***** válasza:
100%

De Te nem akarsz úgyse soha gyereket meg házasságot, mert az mókuskerék meg az átlagos, unalmas emberek vágya,törekvése szerinted nem? Akkor minek érdekel a kérdés ?:D

Legalább nem kell többé a pici cicik miatt nyafognod és élhetsz a hobbidnak egész tartalmas,remek életedben.

2016. okt. 13. 16:30
 19/41 A kérdező kommentje:

korban hozzám illő nők:

23-24 évesek

ja nekik meg jóképü pasi kell...amikor családalapitás a cél, akkor meg málhás szamár kell...ééértem

2016. okt. 13. 16:32
 20/41 anonim ***** válasza:
Én egy okos, vicces málhás szamárral is beértem.
2016. okt. 13. 17:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!