Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el életem eddigi legnagyobb szerelmét?
jöjj össze velem, aztán ehetünk majd együtt mézet:$
20F
Sosem fogom elfelejteni, mint ahogy én sem felejtettem el, legfeljebb tompulni fog ez az érzés.
Azt tanácsolnám, hogy ismerkedj, barátkozz, és minden jobb lesz meglátod :)
Ha szeretnél beszélgetni valakivel, bármiről, írj bátran privire.
25F
ha egy fiú barátom kérdezné, akkor azt mondanám rúgj be, szedj fel valami csajt, dugd meg, máris jobb lesz. Mindezt nem a sablonok miatt, hanem mert nem ő lesz az utolsó szexuális élménye, nem ő lesz az "utolsó nő" az életében. Ettől persze nem fogja elfelejteni,de egy kicsit könnyebb lesz, és látszik egy új út, hogy lehet mással is lenni.
Egy nőnek ezt így nem mondanám, mert ellenkezik az elveimmel, és nem lenne jó, ha elterjedne rólad hogy egy k. vagy. Szerintem menj el a barátnőiddel bulizni, szedj föl valami jó pasit, nem kell vele lefeküdnöd, csak flörtölj vele, hogy lásd, másnak is kellesz, más is tekint rád nőként, stb stb.
Aztán pedig szeirntem töltsd ki a mindennapjaidnak azt a részét, amit ő foglalt el. Pl hétvégi mozizás, esti filmezés, séta, stb. Kedj bele valami nagyobb projektbe, olvass, találkozz a barátaiddal (biztos rég láttad őket, a kapcsolatban könnyen el tudnak veszni) akiket rég nem láttál, próbálj ki új sportokat, menj el edzeni valamit (futás, kondi, akármi) és élj. Hogy ne otthon punnyadva gondolkodj egész nap h milyen szar egyedül.
Aztán szépen lassan elhalványul az emlék. Teljesen nem tudod elfelejteni sohasem, de egy idő után szép emlékké válik majd.
Nekem is volt egy lány kb 2 éve, akit hihetetlenül szerettem. Igaz, azóta nem voltam szerelmes senkibe, de már másfél éve van barátnőm, akivel nagyon jól elvagyunk. Mondhatni boldog vagyok. Ő pedig már csak egy közepesen szép emlék.
(21/f)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!