Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális, ha a páromat nem zavarja a túlsúlya?
Nem, nem normális, de te meg elég gizda vagy... Az se teljesen O.K.
De ahogy elnézem téged jobban zavar ő, hát hagyd el.
Az sztem normális, ha ő így jól érzi magát a bőrében. Az nem normális, hogy azért nem tesz semmit, hogy neked tetsszen, hiszen úgy szerettél bele, ahogy akkor volt.
Én is túlsúlyos vagyok (plusz 20 kiló), egy-két dolgot leszámítva nincs vele bajom. És az az egy-két dolog sem az, hogy nem tetszem magamnak, vagy egészségügyi, inkább az, hogy nem lehet sok helyen kapni ízléses, csinos, előnyös ruhát a méretemben. Ha így ismerkedek meg vkivel, aztán rágja a fülem, akkor ki lennék akadva. De ha 20 kilót híznék a mostanihoz képest, és akkor a párom szólna, akkor megérteném, és igyekeznék rajta változtatni.
Megértelek és igazad van, a párod fogyhatna, mert 20 kiló túlsúly azért elég sok. DE(!) azért férfi létedre 70 kilónak lenni legalább annyira szánalmas szerintem. És ami a gáz ebben a szituációban, az az, hogy te sem nézhetsz ki valami hű de férfiasan és jól, de azért a párodat b*sztatod a súlya miatt.
Attól függetlenül, hogy jogos az észrevételed, magaddal kéne kezdeni.
Itt nem a kérdező súlya a lényeg. Hanem az, hogy beleszeretett valakibe 20kg-al könnyebb volt és meg mindig szereti, de a külsőre nem vonzódik hozzá már úgy, mert elhízott.
Erről beszélni kell, mert hiába tetszik magának, ha neked nem. Így teljesen meg fog romlani a kapcsolatotok, mivel nem kivanod őt így ahogy van. Szerintem az hülyeség, ha szeretek valakit akkor elfogadom úgy ahogy van. Sok esetben ez így van, de itt nem erről van szó. Testileg vonzónak találtad 67kg-al nem lesz vonzó 85kg-osan is azért mert ő jól érzi magát. Nem foglalkozik az alakjával.
A nők hiába mondják, hogy ez így van jól, mert ha megismersz egy férfit akin nincs felesleg és felszed 30 kg-ot majd nem törődik vele és már a tükörben sem látja, akkor nem fogod kívánni.
Ha nem kivánod akkor annyi a kapcsolatnak, mert a szex fontos egy kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!