Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet megalázó ez a dolog rám nézve?
Stabil párkapcsolatban élek, 3 gyereket nevelünk, nem igen van veszekedés közöttünk de ha igen az sem vészes hamar lecseng, nem gondolná h rossz a kapcsolatunk
DE már 2 éve nincs szex
én kívánom a párom de ö mindig visszautasít
az elején sokat próbálkoztam, de ma már nem, egyszerűen elvette a kedvemet a visszautasítás
állítása szerint neki elég kevesebb szex is pár havonta 1x
de ez régebben nem így volt, akkor heti 1-2-3x is volt ahogy a munkahelye engedte
munkahelyet nem váltott, folyamatos műszakban dolgozik váltott nappali és éjszakai műszak meló után egyből haza jön vagy ha lekési a buszt max 30 percet késik, a fizetését "leadja" vagyis nincs olyan tétel ami szeretőre utalna, minden nap kapok puszit és ölelést tőle de ennyi
nem hiszem h lenne szeretője
nekem hiányzik a szex nagyon nagyon
mert hiába a 3 gyerek a háztartás és a munka én nekem maradna még rá energiám
és szeretném is
szóval azon gondolkodom h szeretőt keresek, mert már megőrölök attól h otthon nincs és hogy nekem mennyire hiányzik az érintés a szerelmeskedés az orgazmus
kérlek ne ítéljetek el
Idezo jelben volt a leadja ...
De a penzugyi helyzetunkbe nem mennek bele es nem veletlen alakult ugy ahogy van ...
2-3-4 hetene van olyan h lekesi a buszt, nem hiszem h az a fel ora alatt barmi tortenhetne ...
Munkahelyen nem lehet steril tulnyomas es meg az oltozo is be van kamerazva... Tulkep az egesz uzem ...
Haza nem hiszem h hozna is valakit melyik no valal be 1,5 ora utazast nemi szexert?
Ez elég sok kérdést felvetett bennem.
Oka biztos, hogy van azon kívül, hogy "neki ennyi elég". Ha azt vesszük, a fél órába is belefér egy gyors szex, bár az akkor olyan is...
Történt valami köztetek abban az időben, amikor kezdett elmaradozni a szex? Van köztetek intimitás azon kívül, hogy amikor elmegy és megjön puszit és ölelést ad? Csak úgy spontán ölelések vagy érintések?
Amikor veszekedések vannak, akkor min veszekedtek? Nem lehet, hogy ezek miatt elhidegült tőled?
Amikor visszautasít, akkor milyen indokkal utasít vissza?
Szeretőt szerintem ne keress. Megértem a problémádat, mert igen frusztráló tud lenni, főleg ha igazi okot nem mondja el. De ettől ez még nem megoldás, főleg ha idővel kiderül.
Valahogy mindenképp kiszedném belőle, hogy miért nem kíván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!