Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet megalázó ez a dolog rám nézve?
Stabil párkapcsolatban élek, 3 gyereket nevelünk, nem igen van veszekedés közöttünk de ha igen az sem vészes hamar lecseng, nem gondolná h rossz a kapcsolatunk
DE már 2 éve nincs szex
én kívánom a párom de ö mindig visszautasít
az elején sokat próbálkoztam, de ma már nem, egyszerűen elvette a kedvemet a visszautasítás
állítása szerint neki elég kevesebb szex is pár havonta 1x
de ez régebben nem így volt, akkor heti 1-2-3x is volt ahogy a munkahelye engedte
munkahelyet nem váltott, folyamatos műszakban dolgozik váltott nappali és éjszakai műszak meló után egyből haza jön vagy ha lekési a buszt max 30 percet késik, a fizetését "leadja" vagyis nincs olyan tétel ami szeretőre utalna, minden nap kapok puszit és ölelést tőle de ennyi
nem hiszem h lenne szeretője
nekem hiányzik a szex nagyon nagyon
mert hiába a 3 gyerek a háztartás és a munka én nekem maradna még rá energiám
és szeretném is
szóval azon gondolkodom h szeretőt keresek, mert már megőrölök attól h otthon nincs és hogy nekem mennyire hiányzik az érintés a szerelmeskedés az orgazmus
kérlek ne ítéljetek el
Közös gyerek?
Te vagy a nő?
Nem lehet hogy meleg?
kérdeztem erről is de nemet mondod
sokat beszélgettem vele erről de nincs változás
állítása szerint szeret
de neki a szex nem fontos ...
a legkisebb gyerek majdnem 6 éves
ha nem megoldás a szerető és nem változik e helyzet akkor mit tehetek?
így éljem le az életem ?
Vagy ha nagyon meresz vagy, es semmi nem hasznal, akkor kerdezz ra, hogy mi lenne, ha szeretot tartanal? Az o tudtaval, csak szex.
Ha oszinte vagy errol, akkor az nem megcsalas.
Az egy dolog, ha o nem akarja/tudja megadni neked amit akarsz, de ha szeret, akkor nem allna az utadba. Szerintem.
De errol mindenkeppen beszelnetek kell! Le kell ulni, amikor tobb idotok van, nes szepen atbeszelni a dolgokat, kerdezd meg, hogy o mit javasolna neked, hogyan oldjatok ezt meg.
mást nem tudok tenni ...
asszem ez egész jó ha nem a háta mögött
bár ki tudja ...
Nincs valamilyen egészségügyi probléma a háttérben, amiről nem mer beszélni és orvoshoz se megy vele? Azért erre is rákérdeznék. Merevedési zavar vagy fertőzés?
Ne hamarkodd el azt a szerető dolgot. Jobb lenne kettőtök kapcsolatát rendbe tenni. Esetleg párterápia? Lehet, hogy ott előbb kibökné, mi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!