Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire illik egy felnőtt (férfi) problémamegoldásához?
Tömören a lényeg.
Egy éve távkapcsolatban élünk egyelőre még.
Megharcoltunk ezért a kapcsolatért rendesen, de az elmúlt pár hónapban sok volt a veszekedés, nem is találkoztunk, többször szakítottunk. De egymás nélkül sem megy, ez biztos, részemről 100%. Először miatta nem ment az összeköltözés, mindig kérte, hogy várjak, én vártam. Viszont most meg nekem lett olyan jellegű elfoglaltságom, ami ideköt jövő júniusig. Ezt közöltem vele, erre azt mondta, hogy oké, akkor ennyi volt, keres mást. (Amúgy általában mindig ezzel jön, hogy keres mást, majd utána bocsánatot kér, hogy nem gondolta komolyan.) Felajánlottam, hogy kimegyek pár napra és megbeszéljük a dolgainkat, de azt válaszolta, csak akkor menjek, ha maradok végleg.(!!!) Egyébként ne, mivel neki már nem kell ilyen ingázós kapcsolat.
Fiatalabb koromban még ugrottam volna eljátszva a hős szerelmest, de ma már mérlegelek.
Mit gondoltok erről? Csomagoljak és menjek, hagyjak itt mindent? Vagy a kapcsolatot hagyjam?
Tudom, hogy gyerekes, de szerinted mit kellene tennem?
Mi a helyes út?
Szerintem is "keress mást".
Te nem tudsz pattanni a "kérésére", ő meg hát elég ingatag módon gondolkodik a kapcsolatotokról (erre utal a holkirúglak-holbocsánatotkérek hozzáállás).
Nnomost, én ilyen körülmények közt csak akkor indulnék el, ha amúgy magamtól is oda készülnék, mivel a pakliban az is benne van, hogy mégsem olyan rózsaszín a dolog vele. És hát egy szakítás után ott állni "idegenben"?
"Először miatta nem ment az összeköltözés, mindig kérte, hogy várjak, én vártam. " - de mivel indokolta, hogy várj? Ha jól érte ő külföldön él?
Ha eddig rád kényszerítette a várást, most miért akarja rád kényszeríteni az azonnali indulást? Mi változott az életében?
Nem te - az ugye biztos.
Ezt tisztáznám, de így is inkább a szakítást tanácsolom.. nagyon egyoldalú ez a ragaszkodás.
Félreértettétek páran, de a lényegen nem változtat, szóval:
Azt mondta, hogy Ő keres mást, ha nem megyek ki végleg, tehát nem nekem mondta, hogy keressek mást. Azt is mondta, hogy ne gondoljam azt, hogy nem lenne más nő helyettem...
Omba:
Igen, külföldön él, és több mint 7 hónapot vártam rá, most gondoltam végig.
A szüleit is ő támogatja, együtt élnek. Úgy akarta megoldani a helyzetet, hogy egy nagyobb házban vesz ki 2 lakást, és akkor mindenkinek jó lesz. (Először nem is akart külön menni.)
Most lenne lakás nov. 1-től, de engem meg a munka köt még ide jó pár hónapig, nem tudok most felmondani, és ezt nem érti meg. Hogy majd ő eltart stb.
Nehéz.
Még nagyobb függőség volna. Nem tudom, én hagynám, keressen akkor ő mást (én is félreolvasta, bocs) - én nem bíznám a teljes életemet egy ilyen hisztis jellegű emberre. Ahogy kérdezted "felnőtt ... problémamegoldás" - ez a legkisebb mértékben sem az. Ez napiparancs inkább.
És ha teljesíted, a többit már meg muszáj lesz, mert kint meg hogy tudnál lavírozni. Munka nélkül meg szar élni, akkor is, ha amúgy van pénzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!