Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom beleszól, hogy sört iszok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom beleszól, hogy sört iszok?

Figyelt kérdés

Nő vagyok. A párom szerint úgy iszom a sört mint más az üdítőt. Ami igaz is talán mert napközben mindig elfogy 1-2 doboz csak úgy, étkezések mellé is bontok. Nagyon szeretem az ízét.

A páromnak a mennyiségen kívül magával a sörrel is baja van, szerinte az a férfiak itala. Ehhez képest ő sosem issza, most akkor az ő logikája szerint ő nem is férfi.

Mit tegyek, hogy békén hagyjon végre?

2016. okt. 7. 21:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Titusztitusz, neked már a hozzászólásaid kiábrándítóak!
2016. okt. 8. 14:54
 12/13 anonim ***** válasza:
10# hát te igazán szánalmas példány vagy.
2016. okt. 8. 16:26
 13/13 anonim ***** válasza:

Hehe, én is jelentős mennyiséget betermelek sörből, csak épp az én párom velem iszik, meg kb az ismerőseink is, soha senki nem csinál lelkiismereti gondot ebből, imádunk élni, szeretjük az életet ^^ De én vastagon le is szarom mindenkinek a véleményét, úgy élek ahogy akarok, szívből, nem szorít semmilyen kitalált aggály korlátok közé, nem is bírnám mert szabadnak születtem. Szerintem pasit kéne cserélned, nem pedig saját szokásokat, mert lehet hogy most még csak a sör, de később mindennel baja lesz, az is ahogy öltözöl meg ahogy szerinte viselkedned kéne.

Egy rocker lány

2016. okt. 9. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!