Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom beleszól, hogy sört iszok?
Figyelt kérdés
Nő vagyok. A párom szerint úgy iszom a sört mint más az üdítőt. Ami igaz is talán mert napközben mindig elfogy 1-2 doboz csak úgy, étkezések mellé is bontok. Nagyon szeretem az ízét.
A páromnak a mennyiségen kívül magával a sörrel is baja van, szerinte az a férfiak itala. Ehhez képest ő sosem issza, most akkor az ő logikája szerint ő nem is férfi.
őszinte érett kommunikációval sok minden megoldható
plusz azzal, hogy elfogadjuk a másikat, és nem akarjuk megváltoztatni és nem akarunk beleszólni az életébe
2016. okt. 7. 21:56
2/13 anonim válasza:
Azert naponta 2 doboz sor noi szervezettel szamolva mar eros alkoholizmus kezdetenek gyanujat jelentene nekem.
2016. okt. 7. 22:06
3/13 anonim válasza:
Férfi ital, női ital, ez hülyeség, de nagyon zavarna, ha a párom minden nap meginna 1-2 sört + még az étkezések mellé is. Én ezt férfitól sem tolerálom.
2016. okt. 7. 22:14
4/13 A kérdező kommentje:
Alkoholmenteset is szoktam inni. Nem az a lényeg hanem az íze. Ennyi erővel ő meg ne igyon állandóan kólát.
2016. okt. 7. 22:15
5/13 anonim válasza:
Két kérdés:
1. alapvetően milyennek találod az életed? Élvezetesnek, vagy sanyarúnak?
2. a párod előtt (illetve hát a legelső fiúd előtt) is ittál, vagy csak azóta, hogy összejöttél vele?
(A harmadik az lenne, hogy izzasztó helyen dolgozol-e, de ez - gondolom - kiesik.)
2016. okt. 7. 22:31
6/13 fru_ válasza:
kb nem tehetsz semmit. Amikor összejöttetek is így iszogattad? Mart akkor szava se lehet.
2016. okt. 7. 22:48
7/13 anonim válasza:
Ha minden nap iszod az elég zavaró lehet,mert büdös tőle a szád.Én is szoktam inni,de max havonta egyszer. 38/N
2016. okt. 8. 05:36
8/13 anonim válasza:
Baromság hogy férfi ital. Néha jól tud esni főleg nyáron. Az hogy minden nap iszik valaki az számomra gáz. Legyen az nő vagy férfi.
2016. okt. 8. 08:19
9/13 anonim válasza:
Nálam is 1-2 volt az elején, utána 10 évig vedeltem. Utána letettem, most kb 8 doboz/év az adag. Ha csak az íze a lényeg, akkor igyál inkább mentest. A hapid meg valszeg nem szereti, hogy folyton sörszagú a barátnője és csókja íze keserű.
2016. okt. 8. 08:44
10/13 Titusztitusz válasza:
A párod helyében én sem lennék elragadtatva attol,ha NŐ LÉTEDRE sört iszol...Egyszer-kétszer szólnék érte,aztán ha nem lenne foganatja a kérésemnek,habbozás nélkül dobnálak...Csak pusztán emiatt...Ritka gusztustalan dolog az,ha egy nő sört iszik...Rettenetesen kiábrándító látvány...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!