Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem megy a szeretkezés a férjemmel. Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 7 éve vagyunk együtt férjemmel és ebből 3 éve vagyunk házasok. Mindketten 30 alattiak. Van egy másfél éves kisfiúnk. Pár hónapja viszont küszködünk a szeretkezéssel. Az én részemről már valamiért nem megy. Eddig gondoltam sok mindenre, hogy miért nem mehet. Túl sok agyalás a stresszes időszak miatt, elkezdtem suliba járni ismét és még lehetne sorolni. A baj az, hogy már eleve úgy kezdek neki az egészhez, mintha egy nyűg lenne. Ezt az állapotot megelőzte jó pár olyan, ami lelkileg engem rosszul érintett, vagy őt is, mert elkezdtük de nem tudtuk befejezni vagy az ő részéről jó volt az enyémről nem. Tehát mondjuk úgy sok kudarcba fulladt szeretkezés is van a hátunk mögött, ami szintén lehet ok. Tudni kell háttértörténetként, hogy én még egyszer sem jutottam el a csúcsra szeretkezés közben. Ezért egyáltalán nem a férjemet hibáztatom. Én vagyok túl gátlásos, nem tudom magam teljesen átadni a dolognak. Évekkel ezelőtt azt tanácsolták, hogy csináljam magamnak és akkor hátha jobb lesz a szeretkezés is. Na, nagyon nagyon nehezen rávettem magam (ekkor voltam 23...és ez volt az első alkalom hogy magamhoz nyúltam) és csináltam magamnak és sikerült a csúcsra jutni. De nagyon rossz érzésem volt utána, mardosott a lelkiismeret stb. Vallásos is vagyok, de nem annyira elvakultan, templomba nem is nagyon járok, de nem mondom, hogy nem voltak ehhez kötődő gondolataim utána. Szóval a lényeg, hogy így legalább kiderült, hogy el tudok jutni a csomolungma tetejére, de azt kell hogy mondjam szerintem rosszabb lett utána, mert önkéntelenül is arra vágytam, hogy a férjem úgy csinálja nekem, mint ahogy én szoktam, mert akkor tuti az élvezet. És félek, hogy már ez is bekavar.

DE ami a legjobban idegesít, hogy a szülés után (császár) sok problémám volt és kivizsgálásokon estem át, rengeteg antibiotikumot is szedtem és felfigyeltem arra, hogy az utóbbi hónapokban rengeteg pattanás jön ki rajtam. Olyan vagyok mint egy most serdülő tini :) És amit még furcsállok, hogy ahhoz sincs egyáltalán kedvem, hogy magamnak csináljam. Szóval olyan szépen elvagyok szex és intimitás nélkül, hogy ez már megijeszt. Szóval emiatt kezdek arra gyanakodni, hogy valami hormonbajom lesz.

Nektek van esetleg valami tippetek, hogy hogyan kezeljük ezt a férjemmel vagy hogyan tudnánk átlendülni ezen a dolgon?

Gondolom megoldás lehet ha első körben kivizsgáltatom magam, hogy a hormonjaimmal ok-e minden, aztán kaptam olyan tippet, hogy fokozatosan erősítsük az intimitást. Tény, hogy az is ritka már napközben is. Csók, ölelés szinte semmi ...:(

Tudom, hogy nem csalna meg, de nekem rossz, hogy nem tudom neki azt nyújtani mint régen és hogy "nyűg" az egész. Félek hogy hosszútávon ez nem tesz jót a kapcsolatnak.

És szegénykém még ezek után is szeret és kíván, és tudom, hogy nekem kéne itt a legtöbbet tennem most az ügy érdekében csak nem tudom, hogy kezdjem.

2016. okt. 5. 15:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

(ekkor voltam 23...és ez volt az első alkalom hogy magamhoz nyúltam) és csináltam magamnak és sikerült a csúcsra jutni

Ha ez így van,akkor szerintem itt összetetteb a baj....

2016. okt. 6. 12:46
 12/16 János Gilján ***** válasza:
10-es: Nagyon jót írtál! Az én tapasztalatom eddig az volt, hogy a lányok többsége hüvelyi orgazmus után kívánta jobban a folytatást, mint csikló orgazmus után, de gondolom ez hölgyenként eltérő lehet. Én erről a csiklótalp kiemelkedésről eddig nem hallottam, de minden nap lehet tanulni valami újat. :)
2016. okt. 6. 15:10
 13/16 anonim ***** válasza:
56%
# 12: igen, de ahhoz először el kell érni azt a hüvelyi orgazmust! Az pedig nem mindenkinél megy automatikusan. (Az első hüvelyi után már természetesen jöhet a többi is.)
2016. okt. 6. 15:12
 14/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a tanácsaitokat! Megpróbáljuk ismét az alapoktól kezdeni és remélem majd rendbe jön a dolog. Egyébként azért vannak ölelgetések a gyerek előtt is, szóval nem úgy kell elképzelni minket mint két megfásult embert szerencsére :D csak az ágyban valamiért megtört a dolog...ahogy szoktam is mondani férjemnek, megöltük a dolgot. Sok oka van ennek, de a lényeg, hogy próbálkozni fogunk. Nagyon sok jó tanácsot kaptam tőletek, sok volt amit gondoltunk mi is hogy így kéne, de legalább ti megerősítettetek benne. Tudom hogy nagyrészt én vagyok a ludas a dologban...pedig azelőtt azt hittem magamról, hogy én egy szexőrült némber leszek :D Tudjátok az előző párommal (összesen csak ők ketten voltak az életemben és az előző is hosszú kapcsolat volt) a petting része ment nagyon jól...az ágyban maga az aktus annyira nem volt nagy szám. Ő valahogy nagyon értett a nők nyelvén minden téren, és mikor én kezdeményeztem, láttam rajta hogy jó amit csinálok stb...ezért sokkal jobban volt kedvem bármihez. Viszont férjem nem azt mondom, hogy az ellentettje, de ő tipikus férfi...de nem abban az értelemben, hogy durva vagy erőszakos. Ő is nagyon odafigyel rám...de vele a petting része a bajos...és ha már az nem alakul jól, akkor az egész nem alakul jól. Szóval nekünk erre kéne rágyúrni. Az én problémám a gátlásosságomból is fakad, plusz nem merem neki mondani hogy mit hogy csináljon, mert félek hogy akkor magára veszi és azt hiszi nem jól csinálja és elmegy a kedve. Szóval igyexem én nonverbális jelekkel :) kommunikálni felé mi jó mi nem...sokszor érti is...de van hogy ha nem is jó nem szólok. Ez az én hibám. Ezen akkor változtatni fogok. Köszi még egyszer! :)
2016. okt. 6. 21:38
 15/16 János Gilján ***** válasza:

Az ilyen reakciókat szeretem olvasni! :)

Sok sikert nektek és szerintem majd írj még a fejleményekről, hogyan sikerült végül megoldani a problémát, hogy még tanulságosabb lehessen a sztoritok az olvasók számára! :)

2016. okt. 7. 09:11
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, nagyon jó a hozzáállásod, de legalább háromszor írtad, hogy "az én hibám". NEM! Egy másodpercig se legyen bűntudatod! Hibás csak az, aki felismeri a problémát és nem akar változtatni. Ti akartok, innentől kezdve pedig nincs hibás.
2016. okt. 7. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!