Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt nagyon gáz, hogyha a barátnőm 2 centivel magasabb mint én?
"dúl a láw" meg minden csak mindenképpen ki akarom kérni mások váleményét!
15f
Én special nem lennék alacsonyabb pasival. Jó mondjuk nálam elég nehéz alacsonyabbnak lenni, mert 157 vagyok, de ez nekem így tökéletes :)
Szeretem ha magassarkúban lehetek, és nem kell azon aggódnom, hogy felvehetem-e, nem leszek-e magasabb. Amúgy volt olyan párom, aki csak pár centivel 7-8 volt magasabb, és mellette már furán éreztem magam, mert felejtős volt a magassarkú.
Van akinek ez fontos, van akinek pedig nem. Gondolom a barátnődet nem zavarja, és ez a lényeg. 22/L
öcsi, szád legyen lapos, és adj hálát a Jóistennek, amiért ilyen kegyben részesít.
mit szólnál, ha a csaj indítana egy topikot azzal, hogy lesmárolta egy törpe?!
üdv,
180cm/N
Na nehogy már! Ez meg miféle kérdés. Ha azt mondom, hogy gáz, akkor mi lesz? Ennek a kérdésnek semmi értelme. Nincs ebben semmi gáz, kivéve ha a barátnőd fiú, vagy terhes a 22:54-es válaszolótól.
Nincs ebben semmi gáz...
ja valószínű
am köszi :D
Szerintem nem...az én párom 8 centivel magasabb, és mégis feleségül jött hozzám.
-törpés topikos---nemes egyszerűséggel: ANYÁD.
-Amúgy a színvonal tényleg látszik...NEM LÁCCIK VAZZE....MIELŐTT BEÍRSZ IDE, TANULJ MEG ÍRNI.
De gáz, vágj le a csajod fejéből 2 centit :P
Am én is alacsony vok és nekem is kattog ezen az agyam amikor egy magasabb csajjal vok de ez őket nem szokta zavarni =) 2 centi meg tényleg nem vészes!
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!