Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek, ha a (muszlim) pasitok folyamatosan beleszólna az öltözködésetekbe?
A barátom a muszlim vallására hivatkozva akarja megszabni, hogy mit vehetek fel és mit nem. Magyarul tartsam tiszteletben, hogy ő másként gondolkodik, és nem szeretné, hogy "mutogassam a testem". Ne vegyek fel sztreccs ruhákat, szűk farmerokat, ne legyen kivágása a felsőimnek és hasonlók. A bikiniről már ne is beszéljünk... Ezek a NAPI viták eléggé megnehezítik a kapcsolatunkat.
Én tiszteletben tartom az ő szempontjait, de könyörgöm, alapból sem járok kihívó cuccokban, nagyon is szolid a ruhatáram. Amit nem fogok lecserélni senki kedvéért.
Az a baj, hogy ugy vagy egyutt egy muszlim ferfival, hogy fogalmad sincsen a kulturajarol, es hogy ezzel a hozzaallassal es oltozkodessel konkretan azt kozvetited neki, hogy teged barmelyik ferfi megbamulhat, megnezheti a szep farmerekben a fenekedet es a bluzaidban a melledet. Teljesen mindegy hol vagytok. Vegyes kulturaju kapcsolatra "iratkoztal fel", nem pedig foldrajz szakkorre, ezek a kapcsolatok pedig annal joval tobb kompromisszumot igenyelnek minthogy "de en Europaban vagyok". Ezzel a hozzaallassal ennel bonyolultabb problemakat eselyetek sem lesz megoldani - tapasztalat. Az en parom is muszlim, bar en annyi elonnyel indultam hogy eleve az o orszagaban eltem, szoval nem ertek meglepetesek, de kesobb sem alaznam ot meg azzal hogy szuk nadragokban mutogatom a fenekemet mas ferfiaknak, akarhol is vagyunk eppen, vagy meg ha eppen nem is egy orszagban tartozkodunk.
Szoval, a helyedben en inkabb kicsit itt raknek rendet, nem a ruhaid kozott:).
Szóval nem önálló személyként gondol rád, hanem föléd rendeli magát. Ez így nem egészséges párkapcsolat. Meg kell beszélned vele, hogy neked olyan párkapcsolatra van szükséged, ahol egyenrangú felek vannak.
Ha neki ez nem pálya, akkor küldd oda, ahol az alá-fölérendel párkapcsolat a módi... :/
Szerintem kevés európai nő tudja elfogadni az ilyen szintű korlátozásokat. Olvastam, hogy vannak fokozatai, de valószínű ő már fanatikusabb lehet és, ha nem tudod elfogadni akkor lépni kell és nem szabad sokat gondolkodni. Beszéltél egyébként vele erről?
20-as az jó volt az onreklaomozas, de semmi köze semmihez. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!