Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt direkt csinálja? Direkt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt direkt csinálja? Direkt sz*vat, vagy mi a célja ezzel?

Figyelt kérdés

az exem minden nap rámír amiatt, hogy tudok-e valamit arról a csajról, aki neki most éppen bejön....idegesít, miért ír rám emiatt?

amúgy én szakítottam vele másfél vele, mert kihűlt a dolog, meg többször volta vele bunkó, amiért mindig bocsánatot kértem, de mindig meg volt sértődve. meg közölte, hogy nagyívben leszar engem:D de mindig keres, nem értem.

meg előadta, hogy mennyire odavan a lányért, meg minden, ahhoz képest ismeri kb háromnegyed éve és nem hívta még el sehova meg semmi....

én 19 ő20

2010. ápr. 24. 20:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Féltékennyé akar tenni, de biztos mazohista, hogy vissza akar kapni annak ellenére, hogy bunkó voltál vele.Talán még szeret?!
2010. ápr. 24. 20:56
 2/7 anonim ***** válasza:

Igen, féltékennyé akar tenni. Velem is volt már ilyen, a srác szinte már zaklatott, ha új csaja volt, mindig eldicsekedett vele, bejelentette, hogy ő az igazi stb...

Mondd meg neki, hogy ne írjon neked, csak ha fontos.

Ha pedig nagyon zavar, tiltsd le és kész.

2010. ápr. 24. 20:59
 3/7 anonim ***** válasza:
féltékenyé akar tenni :DD
2010. ápr. 24. 21:43
 4/7 anonim ***** válasza:

szivat!Az első szerelmem velem is ezt csinálta,miután másodjára nem jöttünk össze(előtte szakított velem mikor 16 voltam és 18körül játszotta u.ezt)Mikor én is eljátszottam h nekem is van barátom/v tetszik valaki,mindjárt ledöbbent:D

Aztán volt egy srác az egyetemen..elindult valami köztünk,együtt ültünk a suliba,mindig dumáltunk,ment a flörtölés-msn-en meg pláne flörtölt...már beszéltük volna le a randit msn-en,mikor megírta,h egy vörös hajú lány tetszik neki(tök béna a csaj...)Na erre én is megírtam,h épp nekem is tetszik egy fiú...Másnap iwiw-en kiírta h kapcsolatban,és azóta is asszem együtt van a rondalánnyal:D

Vannak ilyenek.23N.

2010. ápr. 29. 17:41
 5/7 anonim ***** válasza:
hallod. ez a srác téged csak idegesíteni akar.:D és a többieknek igazuk van..:D (féltékennyé akar tenni) te meg ne legyél hülye.:D ne hagyd, h lássa rajtad h ez téged idegesít. ne mutasd ki, h ez esetleg fáj neked v ilyesmi.:)
2010. ápr. 29. 18:30
 6/7 anonim ***** válasza:
még érez irántad vmit és ürügyet keres hogy rádirjon,ezzel még féltékennyé is próbál tenni.sztem kezd el mondani neki h milyen jó pasi hivott el randira meg h neked annyira bejön(nem kell igaznak lennie feltétlenül a cél szentesiti az eszközt)és dicsérd azt a palit.meglátod h abba fogja hagyni. ;)
2010. ápr. 29. 18:30
 7/7 anonim válasza:

egyértelmű h féltékeny :D

énis ezt szoktam csinálni xD

2010. ápr. 29. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!