Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagalna a ferfi, ha kijelentenem, hogy ha bizonyos idonkent nem talalkozik velem, szakitunk?
A baratom nagyon sokat dolgozik, s ritkan van ideje ram. Bizonyos tavolsag is van koztunk, 40 km. Eddig megerto voltam, de ugy latom, ez csak oda vezetett, hogy egyre ritkabban talalkotunk. En csak ot szeretem, de ez igy nem mehet tovabb. Probaltam mindenfelekeppen elmagyarazni, hogy ez igy miert nem jo, de csak az hajtogatja, hogy o elfoglalt. Szeretnem megmondani, h pl ha tiz nap eltelik, es nem talalkozott velem, akkor hagyjuk annyiban. En nem szeretnem elhagyni, de ugy erzem hatarozottsagra van szukseg. Es nem is tudom mar, hogy o mit szeretne tolem. Ugyhgy, ha latom rajta, hogy igyekszik beleferni abba az intrevallumban, akkor az jo jel lehet.
Nem szeretnek onzo es autoriternek tunni, a parom nyugodt ember, nem szeret veszekedni, de mar sok ideje csinaljuk azt, hogy akkor talalkozunk, mikor ideje van. Mostmar eltelt 2 honap, es meg mindig nem er ram. Nem tudok ma szemethunyi efolott.
Valaszaitokat koszonom.
23L, 25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!