Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érhetem el, hogy egy bizonyos kérdésben a párom olyan legyen, ahogyan én azt kérem tőle?
"fenyegetőztem elhagyással, öngyilkossággal, hisztiztem, ollóval összevagdosatam a kezem, neki estem úgy, h belilult a kezem" - nem viccelek, azonnal fordulj szakemberhez, remélem te is látod, hogy ez nagyon beteges.. Egészséges ember nem így próbálja érvényesíteni az akaratát.
"Elhagyni nem akar,csak nem teszi meg,amire kérem." - ha nem vagy boldog, te is el tudod hagyni, nem neki kell megtennie ezt a lépést.
Egyébként jó lenne konkrétumokat is tudni, mégis mi a báne, hogy így viselkedsz..
(Bár gondolom kamu a kérdés, de azért válaszolok, ha esetleg nem lenne az..)
Hát... miért azt várod, hogy a párod hagyjon el? Miért nem lépsz te?
Az öngyilkosság... nem megoldás. Kitérsz egy probléma elől és szépen el leszel felejtve. Sok értelme nincs.
Az nyilvánvaló, hogy erősen instabil vagy és akaratos is. Kéne keresned egy szakembert aki megbékít, magaddal és a világgal.
Ő egy önálló ember, önálló akarattal. Ha szeret téged, ha nem. Hogy ő hogy áll hozzád, mit tesz meg érted, az mindig az ő belátására lesz bízva. Ha a fejed tetejére állsz akkor is. Ha magától nem tesz meg érted többet, akkor nem is SOHA.
Ez kéne megemésztened.
A kényszerítéssel pedig csak azt éred el, hogy idővel megutál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!