Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez zaklatás, mert én szexelni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez zaklatás, mert én szexelni akarok?

Figyelt kérdés

A párommal már kb egy hete nem szexeltünk( együtt lakunk) hétköznap egyszer beprobálkoztam nála.A válasza az volt, hogy ne zaklasam mert fáradt.Ok hagytam, vártam a hétvégét, erre ma is azt mondta szó szerint, hogy zaklatom és persze nem volt semmi.Elhiszem, hogy fáradt,én is dolgozzom, de ez szerintem nem normális.30 évesek vagyunk.

Mit tegyek?

2016. okt. 2. 00:11
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
86%

Meglehetősen kilóg a lóláb?

Szerintem is.De nem a normális válaszolók között, hanem nálad.

Az nem szex, ha egy nő "szétteszi a lábát".Az a férfi aki meg úgy is élvezi, inkább ne éljen nemi életet, mert még ahhoz sincs intelligenciája.

A szex két ember gyönyöréről, öröméről szól, KÖLCSÖNÖSEN.

2016. okt. 2. 10:52
 32/35 anonim ***** válasza:
80%
Erre mindig kéne hogy legyen kellő energiája az embernek,bár egyénre válogatja kinek mennyi az igénye.
2016. okt. 2. 11:05
 33/35 anonim ***** válasza:

Titusztitusz:

Szívesen! (20-as válaszadó voltam).

Kérdező: bocsi, véletlenül elkevertem az egy hetet, a hat évvel. Nade - egy hét nem vészes, lehet fáradt, de az, hogy zaklatásnak veszi azt, hogy szexelni akarsz vele, az mindenképpen fura. Beszélsz meg vele, aztán dönzsetek, hogyan tovább.

2016. okt. 3. 01:06
 34/35 anonim ***** válasza:
régi kérdés, de a ne zaklass itt nem jogi értelemben értendő, csak szófordulat
2017. okt. 23. 18:57
 35/35 anonim ***** válasza:

Fel is jelentenélek, családon belüli, szexuális zaklatásért.

Nem igaz, hogy nem találsz egy szeretőt, aki szexuálisan kielégít. Muszáj a párodat zaklatni ilyen aprósággal?

2017. okt. 23. 21:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!