Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez zaklatás, mert én szexelni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez zaklatás, mert én szexelni akarok?

Figyelt kérdés

A párommal már kb egy hete nem szexeltünk( együtt lakunk) hétköznap egyszer beprobálkoztam nála.A válasza az volt, hogy ne zaklasam mert fáradt.Ok hagytam, vártam a hétvégét, erre ma is azt mondta szó szerint, hogy zaklatom és persze nem volt semmi.Elhiszem, hogy fáradt,én is dolgozzom, de ez szerintem nem normális.30 évesek vagyunk.

Mit tegyek?

2016. okt. 2. 00:11
1 2 3 4
 21/35 Titusztitusz ***** válasza:
0%
19-es...Nem magamrol beszéltem fentebb,csak PÉLDÁLÓZTAM a férfi-nő különbségeket illetően...Sajnálom ha ez neked nem volt érthető...
2016. okt. 2. 10:25
 22/35 anonim ***** válasza:
92%

Sajnálom Titusztitusz a feleséged, őszintén.Rég kiszaladtam volna a világból, ha csak úgy széttenném a lábam, párom is hülyét kapna.Abban mi élvezet van egy férfinek, ha a nő csak fekszik mint egy fadarab?

Szégyen a szexuális kultúrád.

2016. okt. 2. 10:26
 23/35 Titusztitusz ***** válasza:
12%
Szia 20-as...Örülök neki,hogy azért akad itt olyasvalaki is,aki képes értő olvasásra...Köszi hogy felhívtad némely dologra a figyelmet a hsz-emmel kapcsolatosan...Sajnos mindig megfeledkezek arrol,hogy milyen értelmi színvonalu emberek teszik ki itt a törzsközönséget...Hiába na...Javíthatatlan vagyok énis...
2016. okt. 2. 10:30
 24/35 Titusztitusz ***** válasza:
23%
És még valami...Aki azt írja itt,hogy HOLTFÁRADTAN/KIMERÜLTEN is képes X évesen is ÉJJEL-NAPPAL KEFÉLNI,az HAZUDIK...Kérdező...Nehogy elhidd már azt amit írnak...
2016. okt. 2. 10:37
 25/35 anonim ***** válasza:
92%

"Nem magamrol beszéltem fentebb"

No, akkor mégis kiről? Mert annyit elárulok, hogy azért egy jól működő szexuális kapcsolatnál általában nem így működnek a dolgok. Nem biorobotként van benne sem a férfi, sem a nő. Ha meg nálad másképp van, akkor le sem írnál ilyet.

Azon meg ne csodálkozz, hogy az igénytelen, ocsmány írásképedből senki nem fogja kibogozni a pontos szándékaidat. Írni is tudni kell, átadni az információt, mielőtt azon kezdesz el sírni, hogy téged senki nem ért itt meg.

2016. okt. 2. 10:37
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

Az, ha neked nem áll fel, nem jelenti azt, hogy másnak srm Titusztitusz.

Az, hogy nekünk megy fáradtan is, mi ebben olyan hihetetlen?Minek írnám ezt, hisz úgyis csak egy anonim oldal.

Nem minden férfi és nő egyforma.

2016. okt. 2. 10:40
 27/35 anonim ***** válasza:
Ja, és hol írtam én éjjel-nappalt?Sehol.Azt írtam, mindennap kívánjuk egymást, és együtt vagyunk.
2016. okt. 2. 10:41
 28/35 Titusztitusz ***** válasza:
0%
25-ös...Lehet hogy rólad beszéltem inkább...Meg néhány más illetőröl is a jelek szerint...Mi ez az őrjöngés-kötekekedés-eszelős leszavazgatási hullám hirtelen? Látom,sokaknak elevenébe vágott az,amiröl fentebb írtam...Meglehetősen kilóg a lóláb...
2016. okt. 2. 10:45
 29/35 anonim ***** válasza:
87%

"Igen, felcserélte a férfi - női szerepet - ennyi, de ezt, aki tudja, észre veszi, kinek nem esik le, így járt! "

Akinek ez nem esik le, szerintem az járt a legjobban. Mert ha férfi, akkor azt jelenti, hogy van egy minimális szexkultúrája, ha nő, akkor pedig azt, hogy szerencsés módon nem vagy csak ritkán volt dolga olyan férfival, akinek nincs. Így meg se fordult a fejében a felcserélt nemek opciója (se).

2016. okt. 2. 10:45
 30/35 anonim ***** válasza:
28%

Ha nem is hazudik mindenki, aki azt mondja, hogy x évesen 16 óra munka után is még naponta lenyomnak egy menetet, akkor is szerintem az elég ritka. Meg szerintem (!!!) sokkal könnyebb fárasztó fizikai munka után tettre késznek lenni, hiszen fejben akkor könnyen ott vagy, de ha 16 órában megerőltető szellemi munkát végeznél (amit egyébként nem is nagyon lehet, 8 órát nem tudsz egyhuzamban keményen koncentrálva eltölteni), akkor sokkal nehezebb ráhangolódni a szexre, hangulatba jönni és így vágyat érezni, azaz felállítani a bránert. Szóval a fizikai munka szerintem pont, hogy egy olyan dolog, hogy ha jó edzésben vagy, akkor persze, fáradt vagy, de szellemileg friss, még simán lehet beszélgetni komoly és jelentős dolgokról vagy szexelni vagy lejátszani egy sakkjátszmát. Legalábbis, a saját tapasztalatom az, hogy mondjuk egész napos sport-túra után (legyen mondjuk 12 óra, na) bedőlök az ágyba hullafáradtan, még mindig sokkal frissebb vagyok és szexre/tettre kész, mint mondjuk egy átlag munkanapom után, amikor 8,5 órát bent voltam az irodában és utána még elmentem az egyetemre egy olyan gyakorlatra, ahol nem csak ülök és figyelek a tanárra, hanem nekem is bizony aktívan részt kell vennem az eseményekben. Egy ilyen nap, sacc-per-kábé ugyanannyi idő (12 óra) sokkal de sokkal jobban kimerít és lefáraszt, pedig gyakorlatilag csak ültem egy helyben, és bizony-bizony, akármennyire kis kamatyolós kedvemben ébredtem reggel, estére már örülök, ha meg tudok nézni egy 5 perces youtube-videót, ami esetleg megtartja a figyelmem. A szex meg (ideális esetben) ennél kicsit tovább tart és komolyabb ráhangolódást igényel, amit nehéz produkálni, ha szellemileg kimerült vagy.

Off vége.

On.

Kérdező, lehet, hogy pont nem szexelni van hangulata, hanem inkább csak összebújni vagy valami közös programban részt venni. Ismét csak magamból tudok kiindulni, vannak néha olyan hangulataim, amikor jobban esne a lelki törődés, és a testit meg esetleg akkorra hagynám, ha lelkileg már rendben vagyok. Azért az, hogy ilyen ingerülten reagált, nekem is azt mutatja, hogy nem csak a fáradtság (véleményem a kérdésben lásd fentebb) mondatja ezt vele, hanem valami lelki baja is van, amit lehet, hogy nem akar rád terhelni. Azért nem feltétlenül látnám egy hét szexmentességbe bele azt, hogy megcsal, hogy kiszeretett belőled, hogy már nem kíván/megunt/akármi egyéb, mert valljuk be, egy hét azért még nem a világ. Próbálj meg kedvesen és odafigyelőn egy kellemesnek ígérkező programot felajánlani, ami mondjuk pihentető, vagy csak nézzetek együtt tévét, egy filmet, összebújva és utána esetleg beszélgessetek, még az is lehet, hogy a kötetlen beszélgetés végére már kibukik, hogy mi a baja (a fáradtságon túl), és az is lehet, hogy ezt meg tudjátok beszélni. Ha meg nem, akkor hagyd most pár napig, amíg ő nem kezdeményez, de a "zaklatás" kifejezésen próbálj valahogy túllendülni, bár mikor úgy érzed, megfelelő az alkalom, akkor esetleg mondd el neki, hogy ez azért durva kijelentés volt és megbántott vele. De biztos vagyok benne, hogy nem gondolta komolyan, ingerültebb állapotaimban én is sok erős dolgot tudok mondani, amit nem is úgy gondolok.

2016. okt. 2. 10:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!