Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők/lányok! Ti miért vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők/lányok! Ti miért vagytok egyedül?

Figyelt kérdés

Én is nő vagyok, egyedülálló már pár éve. Több okból kifolyólag nem jött össze komoly kapcsolat.

Igazából elég sok randin vagyok már túl, de mindenhol akadtak komoly problémák a pasikkal. (Drogos, csúnya, elhízott, nőcsábász, levakarhatatlan számon kérő, férfiatlan, ismerkedésnél rögtön perverz)

Azt tapasztalom, hogy rengeteg egyedülálló nő van. (özvegyasszony, egyedülálló egy- többgyerekes anya, fiatal, szép lányok).

Mi van a mai világgal? Nagyon el vagyok keseredve.

2016. okt. 1. 18:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nagyon egyetértek veled.Én pár hónapja vagyok egyedül.Nem keresek társat,de nincs is a korosztályomban egyedülálló férfi aki megfelelne nekem.
2016. okt. 1. 20:05
 12/15 anonim ***** válasza:
90%
Három éve elváltam, azóta nem találok korban hozzám illő, független férfit, akivel egyezne a gondolkodásunk, és harmonikus kapcsolatot tudnék kialakítani. Nem vagyok elkeseredve, vannak barátaim, barátnőim, társaságom, élem az életemet.
2016. okt. 1. 20:14
 13/15 anonim ***** válasza:
91%
nem tudom hány éves vagy kérdező, de nekem is ez a bajom, volt drogos pasi, csúnya, elhízott, nőcsábász, perverz :D szóval én megértem, ezért nem akartam senkit, válogatok. tudom hogy nem vagyok szép, de ki akarna járni egy drogossal vagy egy nőcsábásszal járni? :) 21L
2016. okt. 1. 20:15
 14/15 anonim ***** válasza:

Lelki sérült vagyok és depressziós, kapcsolatban is mindig ez a helyzet. :D

Teljesen mindegy, hogy egyedül vagy a társas magányban sírok, meg így szingliként legalább nem baszogat senki, hogy "már megint mi bajod van?!". Nyugodtan lehet egész álló nap rossz kedvem, nem kell magamra erőltetni semmit meg eljátszanom, hogy minden okés. Meg péniszirigységben is szenvedek, sokszor ha meglátok egy izmos pasit, mindig az jut eszembe, hogy bezzeg én nőként naturálban sosem lehetek igazán izmos, plusz a férfiakat nem fenyegeti az a veszély, hogy az itenzív sport és diéta miatt elveszítsék egy testrészüket - a mellekre gondolok. Sőt, még csak a testzsírunkat se tarthatjuk igazán alacsonyan.

2016. okt. 2. 10:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Egyébként akik számon kérték a kérdezőt, mégis hol élnek? Ti komolyan összejönnétek olyannal aki drogozik, iszik, elszámoltat már az elején, igénytelen meg ilyenek? Jesszuss.....
2016. okt. 2. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!