Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akkor most mit tegyek? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor most mit tegyek? Mit tanácsoltok? Akkor most szeret?

Figyelt kérdés
Még télen a szünetben jöttem vele össze. Boldogok voltunk és szakitott velem azzal a kifogással hogy már 1 másik lányt szeret. Pár nap mulva mikor meghivtam csetelni bocsánatot kért,azt mondta hogy ő még nem elég érett a járáshoz(15 éves fiú)majd gondolkodik hogy mi legyen mert nagyon szeret engem. Kibékültünk. Pár hét után megbeszéltük hogy nem járunk tovább mert ő nem akart velem randizni és amit a suliba talizunk meg puszi-puszi az nem járás. 11 nap múlva(visszaszámoltam) irt hogy ő ezt nem birja tovább,nagyon hiányzok neki,rájött hogy mennyire szeret. Én persze visszafogadtam mert szeretem,de nemtom hogy most mit akar. Randizni vagy megint mintha járnánk...segitsetek! Egy kétségbe esett lány
2010. ápr. 24. 17:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A fiú a férfinép szégyene, ugyanolyan döntésképtelen mint egy lány :DD

Szerintem mondd meg neki egyenesen, hogy most már döntse el mit akar, mert ez az utolsó lehetősége. Igen vagy nem. Ne hagyd, hogy ide-oda dobáljon, hiába ő a döntésképtelen, téged rángat madzagon.

22/F

2010. ápr. 24. 17:39
 2/7 anonim válasza:

Igen tényleg egy döntésképtelen ember, na de ennyire :S .

De látszik, hogy úgyse fogod kibírni. Akkor legalább annyit tegyél, bármilyen nehéz is, hogy hagyd, hogy teperjen legalább pár hétig, ha most tényleg kitartó akkor elgondolkozhatsz a dolgon. De az előzményekből ítélve 1-2 hét és megint mást akar. 24/N

2010. ápr. 24. 17:55
 3/7 anonim ***** válasza:
Azok alapján,amiket leírtál,tényleg éretlen még egy kapcsolathoz.Nagyon komolytalan,és zöldfülű még,szóval,ha továbbra sem tudja eldönteni,mit akar,keress egy komolyabbat,aki érettebb Nála.Tudom,könnyű mondani,de hagyni kell,hadd nőjön fel.
2010. ápr. 24. 18:25
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Segitettek! :)
2010. ápr. 25. 20:49
 5/7 anonim ***** válasza:

Akármennyire is nehezedre esik,ne foglalkozz vele...

Az ilyen "se veled se nélküled"-nek semmi értelme nincs..ha igazán szeretne akkor melletted lenne...és nem játszadozna veled

lehet,hogy ő ezt élvezi..de ezzel teljesen tönkre fog tenni...

18/L

2010. máj. 5. 20:39
 6/7 anonim válasza:
Hát figy .. én 17 éves csaj vagyok ! Vannak olyan pasik akik még gyerekek a kapcsoltaokhoz, és ezt eleinte ők sem látják be . majd mikor belátja elkezdi azt érezni , hogy milyen hülye volt , hogy ott hagyott , te meg leszel , és vagy olyan hülye hogy hitegesékkel vissza is fogadod , ennek nem lesz jó vége! TAPASZTALAT !!!!!!!!!!!!!
2010. máj. 5. 21:22
 7/7 anonim ***** válasza:

Korából is adódik, hogy nagyon éretlen, gyerekes még.

Ha komoly kapcsolatot akarsz, akkor ne alapozz erre a srácra.

Nem jó az, hogy kedve szerint rángat ide-oda, mikor olyanja van, elővesz, egyébként meg megbánt.

Én nem foglalkoznék vele, és ajánlom neked, hogy tedd ezt Te is!

2010. máj. 5. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!