Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit tennél? Mit választanál?
Figyelt kérdés
Röviden a sztori, barátnőm válaszút elé állított. Megmondtam neki hogy vasárnap az autista unokatestvéremmel leszek a családdal. Erre közölte hogy vagy maradok vele és megyünk sétálni (meg amit ő kitalált) vagy szakít. Tegnap este óta nem kommunikál velem. Azt várja elmenjek hozzá...ismerem már...2016. okt. 1. 12:58
1/6 anonim válasza:
A családdal lennék. A nő nem hozhat döntéseket, csak én.
2/6 anonim válasza:
Egyértelmű. Szakítás. Ilyen hülye hisztis nőszeméllyel mást ne is tervezz és egy percig se habozz. Ezt nőként írom.
3/6 anonim válasza:
Baromira egyoldalúan írtad te le ezt a sztorit. Szóval én kíváncsi lennék, hogy mivel mérgesítetted te fel ennyire a csajt. Nem állítom, hogy biztos neki van igaza, de már az autista unokatesód említésénél tudtam, hogy te itt csak megerősítésre vársz. Szóval persze, valószínűleg szakítás, de ha teszem azt hónapok óta egyszer sem találkoztál vele, mert mindig a családoddal vagy, akkor azért meggondolnám a dolgot... És amúgy miért nem tudtok együtt menni a családhoz?
4/6 anonim válasza:
Az utolsóval értek egyet. Ha ennyire hisztis akkor szakíts, de ha valójában te vagy a hunyó akkor nézz magadba.
5/6 anonim válasza:
Biztos hogy ez pontosan így történt ? Egyébként miért nem lehet a ketőt egyszerre? Mi mindig együtt megyünk egymás családjához is. Nem kell választani. Nem tudom mióta vagytok együtt, de nálam a párom is beletartozik a családba. Ha nálad nem az szerintem gáz. Ha csak nem nagyon friss kapcsolatról van szó.
6/6 anonim válasza:
Mindegy mi a téma, az ilyen ultimátumok valahogy ne a szerelmes ember szavai... szerintem ne vesztesz vele semmit - de tudod ezt már korábbról:
".ismerem már..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!