Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan férfi, hogy nincs benne semmi agresszívitás?
Nincs.
De olyan van, aki szépen le tudja vezetni a felgyülemlett dühöt valami semleges tárgyon, úgyhogy a többi ember nem érzékel abból semmit, hogy lenne benne agresszó. Pl a párom a műhelyében elmondja a 4 falnak, hogy rohadjon meg az, amin épp dolgozik, majd két hétig halálosan nyugodt. Sok éve ismerem, soha nem láttam dühösnek ezen kívül.
Nem normális, ha valaki MINDIG elnyomja magában a dühöt, abból lesz az, hogy egyszercsak kattan egyet, és kiirtja a családját, vagy a sulit... De állandóan agresszívnak lenni se célravezető. Meg kell találni az arany középutat, úgy vezetni le a feszültséget, hogy ne ártson vele az ember másoknak.
Köszönöm a válaszokat.
#12: Fizikai bántalmazásra, szóbeli agresszióra, passzív agresszióra gondoltam. Ez a nem veszekedek tipikus férfi dolog, szerintem az is lehet agresszió.
Az meg hogy valaki ideges, dühös szerintem még nem feltétlenül jelenti azt, hogy viselkedik agresszívan bár lehet máshogy kellett volna feltennem a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!