Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok erről? Félek!
"kövessem fotózzam le őket és fenyegessem meg a nőt hogy elküldöm a képeket meg a levelezést a férjének. Ha nem száll le az enyémről."
Mint mondtam, egy embertől elszeparálod, és a többi? Nem fenyegethetsz meg minden nőt, aki él és mozog a földön és csak 1x is látta a férjed!
Ha ez egy tartós és titkos dolog, akkor valószínű nem zárta le az exét. Ami azért rossz hír neked, mert bármit teszel az ex fog prioritást élvezni. Te sosem voltál első. Amíg nem tudja lezárni a múltat, addig nem lesz jövője. Ilyen esetben, meg én a helyedben addig szállnék le a süllyedő hajóról, amíg még lehet. (sajnos az ilyen esetekben a harmadik fél szív a legjobban). Valahol valami felett elsiklottál, de annak mindig van jele, ha a valaki az exe után csahol. És amíg ezen nem lép túl, addig új párnak helye nincs.
Ha már mindenképp követni akarod, akkor én elhívnám egy barátnőmet (tanú), és "véletlenül" ugyanoda ülnénk be, ahova a párod is az exével.
Innentől már nem az a kérdés, hogy védd meg a kapcsolatod, hanem hogyan védd meg magad!
Csak úgy kíváncsiságból:
mit reagálsz, ha te nézel ki jobban?
És mit reagálsz ha ő?
Egyébként leírtuk: ha többszörös szépségkirálynő is vagy, sem változtat a tényen, hogy a párod nincs túl a régin. Nem a te hibád, ebbe kerültél bele. Ess kétségbe, rendezz szépségversenyt, hány a hátadra földet, vedd elő a woodoo babát a titkos tartalékaidból és döfköd szét földel... és ha már minden dilit kimerítettél, akkor gyere vissza olvasd el amit írtunk neked, és nézz végre szembe a valósággal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!