Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnam helyre hozni a szexualis eletunket?
Ennek több oka is van. Először is mindketten heterók vagyunk és szerelmesek a feleségeinkbe. Másodszor is nagy köztünk a korkülönbség, még ha kacsintanánk is a saját nemünk felé, akkor is közénk állnának az évek. :)
Végül azért mondunk hasonló dolgokat, mert már eljutottunk mindketten arra a szintre, hogy kinőtt az agyunk és képesek vagyunk reálisan látni a problémák okait és megoldásait. Sajnos ezen az oldalon még sokaknak várni kell erre a kedvező fordulatra, de garantálom, hogy a többség életébe ez bizony soha sem fog eljönni.
" Másodszor is nagy köztünk a korkülönbség..."
Magyarul: Miquel egy vén fäsz. :-))
koszonom a valaszokat mindenkinek megy a zold. tanulsagos volt foleg az utolso valaszok. igen belekezdtem az intimitas kezdetebe es ugy latom mukodik
. nincs csok szex csak simogatas es oleles de mar ez is valami. ugy latom hogy amiota szovatettem hatarozottan a problemat kevesebbet nyomja a telot bar ez meg nem jelent semmit. remelem meg nem hidegult el tollem teljesen. koazonom.
Még valamit hozzátennék, kérdező. Próbáljatok meg valami közös, nagyobb projektbe fogni. Pl a ház korszerűsítése, vagy valami ilyesmi. A férjed abban a korban van, amikor nagyon érzékenyen érinti a férfit, hogy hirtelen nincs rá szükség. A gyerekek nagyok már, 15 év alatt általában a család is pénzügyi biztonságba került. A nő is dolgozik, esetenként többet keres, mint a férj, és ezzel levették a férfi válláról a családfenntartói szerepet. Ez nem jó, mert deprimálttá teszi.
Eleinte megvoltak a közös, nagy célok, amikért vállvetve harcoltatok. Megvolt az egymásrautaltság. Amikor tudtátok, hogy számíthattok a másikra, és számítottatok is rá. Most is valahogy ezt kéne elérni.
(Csak csendben jegyzem meg, hogy ez a "nincsrámszükség" érzés szokott még oka lenni, ha a férfi látszólag ok nélkül "megbolondul", és félre-, vagy kilép a régi házasságból.)
Már megint egyet kell értsek Miquel-el! Gratulálok az eredményhez! :D
Na én is kedvet kaptam egy kis hancúrhoz, csak előbb elaltatom a fiacskámat, aztán.... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!