Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gond ez egy kezdődő kapcsolatban?!
Figyelt kérdés
Szóval most kezd kialakulni egy lánnyal akinek feldobtam az ötletet hogy vasárnap mit szólna ha filmeznénk vagy esetleg fagyiznánk a városba,erre az a válasz érkezett hogy ő nemtudja még mi lessz mert elmegy a barátnőjéhez és a kollegáihoz (akiket egy hete ismer) házibuliba 50kilóméterre és ott is alszik meg kitudja mikor ér haza másnap,neki jár ez a kikapcsolódás az ő állitása szerint....Na most ez???Nem mondtam rá semmi rosszat,csak azt hogy érezze jól magát és vigyázzon magára de nagyon nem tetszik ez a dolog nekem....2016. szept. 24. 16:15
11/11 anonim válasza:
Ha nem konkrétan megbeszéltétek, hogy szombaton este mentek, akkor egyrészt a nem tudja még mi lesz jelentheti azt, hogy vasárnap ráér majd, tehát még mindig nem értem miért baj. Most ha te sem tudod, pontosan mikor, akkor üljön otthon mindkét nap puccparádéban, hoyg várja, hogy hívod. Másfelől, de tényleg nem bántani akarlak vele, de a helyedben gondolkodnék egy picit rajta, miért nem merte ezt korábban elmondani neked. Nem lehet, hogy túl sértődékeny vagy ideges típus vagy? Mert ha ez az elején ilyen problémákat szül, akkor gondolkodnék rajta a helyedben. Abból amit mondasz, az derül, ki, hogy ő egy bulizós csaj. Most még az elején vagytok a kapcsolatnak, lehet később változtat ezen, de lehet nem. Ha most sem tudod elfogadni az semmi jót nem jelent a jövőre nézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!