Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Annyira odavagyok egy srácért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira odavagyok egy srácért hogy már nem kivánom a pasim, ha meg megkívánom, büntudatom támad. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szakitás nem opcio, és a màsik srác is felejtös. 21L
2016. szept. 22. 21:55
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%
*járatod
2016. szept. 22. 22:39
 12/23 anonim ***** válasza:
96%
#10: Te jöttél ide sajnáltatni magad aztán ha valaki elmondja a véleményét meg vagy sértődve. Ha fáj az igazság arról nem tehetek. Nekem van kapcsolatom, nincsen semmi problémám. Te meg a nőket hibáztatod mert neked nincs senkid. De te írtad hogy nem is akarsz senkit. Akkor mi a probléma?
2016. szept. 22. 22:49
 13/23 anonim ***** válasza:
0%
#12 Van kapcsolatod, jaaaa, hogyne. :D Hagyjuk már, ember. :D Ha nekem barátnőm lenne, szabadidőmben nem a gyk-ra járnék fel kidühöngeni magam... :D Annyira szánalmas vagy, de csak röhögni tudok rajtad.
2016. szept. 22. 22:52
 14/23 anonim ***** válasza:
95%

#13: rajtam mit lehet röhögni? Kettőnk közül nem én vagyok az aki szánalmas. Látszik egyébként hogy fogalmad nincs a kapcsolatokról. Szerinted attól mert van kapcsolatom 0-24ben együtt kéne lennünk és semmi mást nem csinálhatnánk?

De te ne foglalkozz azzal hogy milyen egy kapcsolat hiszen te NEM AKARSZ. Leírtad hogy véglegesen eldöntötted. Semmi probléma. Menj szépen sírd álomba magad. Vagy jaaa. Te azt vártad hogy mindenki itt biztasson hogy jaj te szegény hát ne add fel. Majd tovább alázod itt a nőket.

2016. szept. 22. 22:56
 15/23 anonim ***** válasza:
3%
És egyáltalán nem dühöngök, nem tudom honnan vetted ezt :) Jobb ha alszol. Reggel suli!
2016. szept. 22. 22:58
 16/23 anonim ***** válasza:
17%
#14 Kérlek, szórakoztass még! :D Szerintem keress fel egy pszichomókust, mert ahogy elnézem, van egy kis mentális problémád...
2016. szept. 22. 22:58
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
#15 Mondja ezt az, aki talán megvan 17 éves... :D Nyugodtan magázhatsz.
2016. szept. 22. 22:59
 18/23 anonim ***** válasza:
96%

Nekem nincs problémám. Nem tudom milyen problémára gondolsz. Te gyűlölöd a nőket, te vagy kapcsolat fóbiás, neked kéne pszichológus.

Ezek a kis röhögős szmájlik nagyon szánalmasak :)

De most megnevettettél. Epekedve várod itt a válaszom. Mert amint elküldöm a kommentem egy másodpercre rá írsz. Erre polírozod a bohócot mi? Mondjuk amint leírtad nő kezében úgysem lesz. Te döntésed minden :))

2016. szept. 22. 23:03
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
Ja, és az meg elég beteges, hogy fiókokat csinálsz arra, hogy felpontozd magad... :D Érdekes módon szinte minden válaszod 48%-os... :D
2016. szept. 22. 23:12
 20/23 anonim ***** válasza:
94%

Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.

:))

2016. szept. 22. 23:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!