Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira odavagyok egy srácért hogy már nem kivánom a pasim, ha meg megkívánom, büntudatom támad. Mit tegyek?
#13: rajtam mit lehet röhögni? Kettőnk közül nem én vagyok az aki szánalmas. Látszik egyébként hogy fogalmad nincs a kapcsolatokról. Szerinted attól mert van kapcsolatom 0-24ben együtt kéne lennünk és semmi mást nem csinálhatnánk?
De te ne foglalkozz azzal hogy milyen egy kapcsolat hiszen te NEM AKARSZ. Leírtad hogy véglegesen eldöntötted. Semmi probléma. Menj szépen sírd álomba magad. Vagy jaaa. Te azt vártad hogy mindenki itt biztasson hogy jaj te szegény hát ne add fel. Majd tovább alázod itt a nőket.
Nekem nincs problémám. Nem tudom milyen problémára gondolsz. Te gyűlölöd a nőket, te vagy kapcsolat fóbiás, neked kéne pszichológus.
Ezek a kis röhögős szmájlik nagyon szánalmasak :)
De most megnevettettél. Epekedve várod itt a válaszom. Mert amint elküldöm a kommentem egy másodpercre rá írsz. Erre polírozod a bohócot mi? Mondjuk amint leírtad nő kezében úgysem lesz. Te döntésed minden :))
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!