Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hogyan felejtsek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan felejtsek? (FONTOS! )

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy a barátommal 4 hónapig voltunk együtt. Ez volt az első kapcsolatom, tehát ahhoz képest hosszú időnek mondható.Tehát az a lényeg hogy ő 24 éves, én pedig 16,és a korkülönbség ugye nem kevés.. Szakítottunk, közös megegyezés alapján 2-3 hete. Azt hittem jobb lesz, hogy végre vége, hisz ezt akartam. Aztán beszéltünk msn-en,és egy nap után bejelentette hogy neki bizony már van is barátnője. Nagyon ideges lettem, töröltem/tiltottam mindenhonnan, és természetesen azóta nem találkoztunk. Nagyon érdekel hogy ki a barátnője,és hogy akkor is meg volt-e neki a lány, amikor velem volt. Nagyon sokat rágódom az egészen, és szerintem ez nem természetes.. vagy 2-3 hét után még az? Mit csináljak h elfelejtsem? Kérdezzem meg tőle hogy ki a nője,és hogy mióta vannak együtt és akkor megnyugszom? Vagy hagyjam,és az idő, vagy talán egy új fiű megold mindent?

Segítsetek! Köszönöm!

2010. ápr. 23. 19:40
 1/6 anonim ***** válasza:

Kerüld el, ahogy csak tudod az ilyet! Nem volt valami túl szerencsés az első kapcsolatod. De ne rágódj rajta, majd idővel kihevered. :)

Amúgy meg legjobb módszer a felejtésre, az az, ha új élményeket szerzel, akár barátokkal, akár új emberek megismerésével. Járjatok el közösen valahova, aztán majd csak elfelejted. :)

18L

2010. ápr. 23. 19:45
 2/6 anonim ***** válasza:

Az idő minden sebet begyógyít. De igen egy másik fiú is segítene elfelejteni.

F/18

2010. ápr. 23. 19:45
 3/6 flora08 ***** válasza:
hagyd a fenébe, nem éri meg rá pocsékolni az időt, legyél inkább a barátaiddal. Hidd el, lesz sokkal jobb pasid helyette. Lehet közhely, de egy pasi se ér ennyit. 18/L
2010. ápr. 23. 20:24
 4/6 anonim válasza:

szerintem is kerüld el nagyívben. jártam már én is ilyen cipőben de az én szitum még rosszabb volt. (nálunk a legjobb barátnőm kezdett ki a barimmal.. mind1 elég szégyen volt hogy a hátam mögött kavartak) az hogy egy másik fiú el tudja veled feledtetni az előzőt ezt nem teljesen tartom megoldásnak. ez az én véleményem. ugy gondolom amig nem halványodnak az előző kapcsolatból a képek/emlékek addig nem érdemes másikba belemászni. az uj kapcsolatba belelehet igy bukni hiszen 2-3hét nem elég az embernek ha igazán szerelmes. mégpedig a soraidból olvasva ezt veszem le. járj el bulizni szórakozni élj amig lehet, ugyis rád talál majd a szerelem újból. kitartás és fel a fejjel.

21/L

2010. ápr. 23. 20:43
 5/6 anonim ***** válasza:

20:43

Még szerencse h csak a bárányodra mozdult rá...fura ízlésetek van mindkettőtöknek, hegy szegény barin hajba kaptok. Home video esetleg van??:)

2010. ápr. 23. 21:29
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igazából amíg vele voltam, váltig állítottam hogy nem vagyok szerelmes.. de ezek szerint akkor az voltam / vagyok? Érdekes.

Egyébként járok bulizni minden héten, és hát próbálkoztak páran, de rájöttem hogy nem vagyok még kész egy új kapcsolatra. Nem vagyok a kalandok híve, de talán az lenne most a legjobb...

Mindegy, nem foglalkozom vele többet.Felejtek, szórakozok, élek...!

Köszi még egyszer! :)

2010. ápr. 24. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!