Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kell mondani egy lánynak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell mondani egy lánynak?

Figyelt kérdés

Elég hülye probléma,de 18éves srác vagyok és nem egészen tudom hogy kezdjek beszélgetni,mit mondjak egy lánynak.

Tulajdonképpen a jobbik helyzetben vagyok mert így is hogy én nem közeledek feléjük,elég gyakran kapok konkrét jelzést lányoktól,vagy hallom vissza hogy tetszek valakinek,vagy csak egyszerűen bámulnak,és több lány is volt,aki tetszett.

De megáldottak ezen a téren egy olyan önbizalommal,hogy egyszerűen nem megy.Félek odamenni/ráírni nem tudom hogy mit mondjak.

Egyik haverom mondta hogy egyszerűen az abaj hogy nincsenek lány barátaim,csak fiúk és éppen ezért nem tudom hogy is kéne beszélgetni egy nővel.tanácsolta hogy előbb szerezzek lánybarátokat.Ebben lehet valami?

2016. szept. 22. 15:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy, ahogy egy sráccal, a lányok is emberek...
2016. szept. 22. 15:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Ráadásul ez tini probléma.
2016. szept. 22. 15:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Jó a segged kell kóla
2016. szept. 22. 15:48
 4/6 anonim ***** válasza:

Igen közvetlenül kell, úgy mint bárkivel. Először beszélgess olyanokkal, akik nem kifejezetten az eseteid, így nem fogsz annyira izgulni. Ha már fesztelenül megy, akkor próbálkozz azoknál akik tényleg érdekelnek.

Sok sikert!

2016. szept. 22. 15:51
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2016. szept. 22. 15:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Beszélj érzésből.
2016. szept. 22. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!