Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeség lenne ezt megkérdezni tőle?
Ennél nagyobb hülyeséget nem is tehetnél. Ha továbbra is összejártok, annál hosszabb, nehezebb és fájdalmasabb lesz a túllépés. Meg azért az sem elhanyagolható, hogy tényleg egy lyukká degradálod magad, ami rohadt szánalmas és megalázó.. Ennyit egy pasi sem ér meg.
A lgejobb, amit tehetsz, ha megszakítod vele a kapcsolatot és magadra koncentrálsz. Ő már nem akar veled lenni, nincs itt már mibe kapaszkodni.. Kitartás, mindannyian átestünk ezen, idővel jobb lesz.
Nem. Ez egy nagyon jó döntés.
29/F
Csak neked lesz sokkal rosszabb!!!
Hagyd,éljen. Az ilyen még 20év múlva is élni akar majd.
Találsz jobbat! (Tapasztalat)
Az, hülyeség. Neki biztos jó lenne, tapasztalatból mondom. Két exemmel volt, hogy már azt hittem felfogták végre, hogy vége és kész. De felhívott, találkozzunk, ő elfogadta, nem akar már tőlem kapcsolatot, csak szexet, semmi mást. Még rá is kérdeztem, hogy biztos nem akarsz többet? Biztos. Hát rendben, belementem, jó párszor buli után hazafelé jövet feljött, megtörtént aminek meg kellett. Ez ment így 2-3 hónapig, mire közölte, hogy igazából hazudott és még mindig szeret... Mindkettőnél ez volt.
Szóval férfiként mondom, ha ki akarsz cseszni magaddal, hajrá, kérdezd meg tőle.
33F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!