Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Holgyeim szerintetek vonzo e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holgyeim szerintetek vonzo e az ilyen tipusu ferfi?

Figyelt kérdés
Van par ismerosom akik hasonloak mint a ficko a kepen de a nok elkuldik oket altalaban a teltkarcsubb holgyek is! Mi lehet az oka ez mar nalatok is kovernek szamit? Ime a kep alul!

2016. szept. 19. 23:49
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

A túlsulyos emberekre vonatkozó kérdés újra elöjött.

Van akinek ez tetszik, de nyilván nem olyan magas százalkékban mint a kevésbé túlsúlyos vagy a sportosabb emberek esetében akik nagyobb létszámú közönségnèl sikeresebbek. Ez igaz mind férfiak mind nők esetében.

2016. szept. 20. 01:04
 12/32 anonim ***** válasza:
55%

Nekem pont az ilyen testű pasik a zsánereim külsőre.

De ha paraszt, udvariatpan, bunkó, akkor nem kérek belőle. Akkor sek ha deppresszív típus.

Ha mosolygós, udvarias, kedves, elfogadóan empatikus. Akkor oda-vissza lennék érte.

2016. szept. 20. 01:30
 13/32 Fish1 ***** válasza:
Szerintem nem a testalkatuk vagy kinézetük miatt küldik el őket, hanem lelki dolgok miatt. Lehet, hogy negatív a pasi kisugárzása, vagy túl rámenős, stb.
2016. szept. 20. 02:01
 14/32 RoseTyler ***** válasza:
55%
Nekem sosem jöttek be az ilyen pasik. Egyrészt a túlsúly, másrészt a stílus miatt sem.
2016. szept. 20. 03:22
 15/32 A kérdező kommentje:
#9 Mindegyiknek van erzese csak nem mindegy milyen! :) Itt konkretan az alkatrol volt szo nem a belsorol-fontos az is de a kulcsin is az! Nos bejon ez az alkat?
2016. szept. 20. 04:30
 16/32 anonim ***** válasza:
55%
Számomra nem. Más a helyzet ha már 20-éve élsz a férfival és szereted - de a diétás ebéd itt már befigyelne' :)
2016. szept. 20. 06:16
 17/32 anonim ***** válasza:
54%

Nekem sem jön be. Számomra ez már a kövér kategória, mindenféle rosszindulat nélkül. Macis, mikor van rajta izom, van ereje, de van rajta egy pár centi zsír. Ez nem pár centi, hanem 10-15, ami a hasát illeti.

De ezt nem mindenki gondolja így, mint ezt a kommentekből látható :)

2016. szept. 20. 06:31
 18/32 A kérdező kommentje:
#16 #17 Az izmos pasi par centi babahajjal az a mackos? Az ilyen ferfiak szerintem kikernek ezt a jelzot! :D Szerintem a mackos az a kover szinonimaja!
2016. szept. 20. 09:26
 19/32 anonim ***** válasza:
35%
Párom ilyesmi alkat, és igen, nekem vonzó :). Mondjuk én is túlsúlyos vagyok, az is igaz.
2016. szept. 20. 09:34
 20/32 anonim ***** válasza:
34%

Verjetek meg, de nekem tetszik, bár még nem volt ilyen alkatú pasim

De a lélek sokat számít :)

2016. szept. 20. 09:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!