Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet hiszti nélkül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet hiszti nélkül elérni amit akarok?

Figyelt kérdés
Hogyan lehet az érdekeimet érvényesíteni, az akaratomat, hogy a férfi azt csinálja amit akarok? és nem az, ha nem kapok meg valamit, akkor kiborulok és sírok, hisztizek. Hogyan viselkedjek akkor?
2016. szept. 19. 09:12
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha értelmes párod van, akkor az értelmes felnőtt módjára való megbeszélése csodákra képes.

Ha keg nem értelmes férfit választottál magadnak, akkor csak magadra vethetsz.

2016. szept. 19. 09:26
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát egy értelmes pasas se marad meg egy hisztérika mellett, szóval sürgősen állíts a viselkedéseden.

Nőként szánalmasnak tartom a vergődéssel, bőgéssel oldok meg mindent-dolgot.

2016. szept. 19. 09:36
 3/19 Bence_ ***** válasza:
50%

A nő csábít.

Ha már annyira manipulálni akarod akkor ezen az úton járj.

2016. szept. 19. 09:37
 4/19 A kérdező kommentje:
oké, köszi, ezekre én is rájöttem, de akkor hogyan viselkedjek??
2016. szept. 19. 09:37
 5/19 anonim ***** válasza:
Miért kéne egy férfinak azt csinálnia, amit te akarsz?
2016. szept. 19. 09:38
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Egy biztos, nálam hisztivel, csak is utálatot lehet elérni. Normális kapcsolatban nincs hiszti.
2016. szept. 19. 09:44
 7/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom pontosan miről van szó, de a legjobb módszer, ha úgy alakítod a dolgot, mintha a pasi találta volna ki. Például: el szeretnél menni vacsorázni xy helyre. Akkor ezt úgy kell felhoznod, hogy "milyen jó is lenne elmenni abba az új étterembe, biztos finom a kaja", stb stb. A pasi pedig "kitalálja", hogy át akkor menjetek el, te meg örülsz, hogy milyen figyelmes :)
2016. szept. 19. 09:44
 8/19 A kérdező kommentje:
hogyan lehet elérni, hogy ne akarjon minden hétvégén a haverokkal lenni? ne legyek mindig elérhető? hanem találjak ki saját programokat én is?
2016. szept. 19. 09:45
 9/19 A kérdező kommentje:
NEhezen tudom kezelni a férfiakat, szeretném megtanulni, hogyan kell.
2016. szept. 19. 09:45
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Próbáltál már leülni és hiszti nélkül megbeszélni vele? Elmondtad, hogy ez neked fájdalmat okoz? Hogy olyan érzést kelt benned, hogy nem is vagy fontos számára?

Egyébként a folyton haverokkal lógás simán lehet a hisztik eredménye is, de egy beszélgetést mindenképp megérne.

2016. szept. 19. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!