Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holgyeim bejonnek nektek ezek a ferfi testalkatok?
Ennek a cikknek már az első pontja is szánalmas. Nem nézek ki úgy mint Lively Blake, de attól még nem fogok olyan pasival összejönni, aki nem tetszik nekem maximálisan. Nyilván a pasinak is volt választási lehetősége, tehát ő is azért jött össze velem, mert tetszettem neki. A saját gondolataim a saját külsőmről nincsenek hatással a párválasztási szokásaimra.
A második pont megint gáz - konkrétan arra biztat, hogy inkább válasszunk egy macis pasit és legyünk együtt lusta disznók és zabáljunk kedvünkre össze-vissza :DDD Nevetséges.
Harmadik pont - ???????? :D Ehhez már tényleg nem tudok mit hozzáfűzni, nekem is elváltak a szüleim, de ettől még nem akarok egy egész nap a kanapén söröző és meccset néző trógert párnak :'D
Negyedik pont - Hát ha a párom egy egész nap tespedő lusta disznó, azt én fogom otthagyni, ki az aki az ilyennek még örül, hogy nem lép le?!
Ötödik pont - A barátom vékony és izmos, vékony a genetika miatt és izmos a munka miatt. Konkrétan képtelen hízni. Az aszkéta életmód elég távol áll tőle. És élvezi az életet eléggé, vidám természet. Viszont volt nagyobb darab, úgymond "macis" barátom is, ő meg depressziós volt és konkrétan lehúzott az életről állandóan. Vagyis ez meg tökre nem függ össze az alakkal, ki milyen jókedvű természet.
Okééé, life.hu, ne is várjon semmi komolyat az ember ilyen oldalon, de ez a cikk maximum valami áprilisi tréfának menne el.
Az első képen a férfi számomra nem vonzó..alapból taszít..túl büszke..
a második képen a fiú aranyos..tetszik nekem..
A cikk meg amit belinkeltél alapból marhaság..:D
A szexuális energia és a kisugárzás csak bla-bala. A mackós meg csak akkor igaz ha tele van pénzzel, ha csóró akkor egy dagadt dinsznó.
Nem is értem az ilyen kérdést feltevőket: ha azt szeretné megtudni hogy ő maga tetszik-e a nőknek akkor meg kell nézni hogy milyen kapcsolatai voltam eddig és akkor megvan a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!