Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holgyeim bejonnek nektek ezek a ferfi testalkatok?
Falusi lány vagyok, és már a nagymamám is azt mondta, hogy édesem, ne menj hozzá olyan férfihez, akinek puha a felkarja. Falun már 100 éve is egyenlő volt a kövér férfi a lustával.
Az ilyen fényezésről az jut eszembe, mikor a fb-on a kövér csajok osztogatják meg az olyan posztokat, hogy csak a kutya játszik csontokkal, meg a többi kövér nőket éltető posztot. Kicsit se gyanús, hogy férfiak sosem?
Ennek ellenére már a kifutókon is egyre több a duci modell.
Gondolom, akkor rengeteg férfi van, akinek ő az, aki igazán vonzó:
[link]
2016. szept. 18. 08:06
Jézusom de gyönyörű lenne ez a lány 50 kg mínusszal :( de amúgy így is nagyon sok embernek tetszik,nem hiába sikeres a szakmájában.
2016. szept. 18. 08:41
Az első határozottan nem (még ráadásul feszít is a hájával, nagyon nem szexi).
A második képen lévő férfi oké, ha a stílusa/személyisége lenyűgöz, meg arca az esetem (nekem az a legfontosabb külsőleg), akkor simán lehet esélye, HA rendszeresen mozog, sportol, és nem reggelire is pacalt eszek, meg napi 3-4 sört lenyomok a meccs előtt fajta.
A férjem a második képen lévő fickóhoz hasonló alkatú volt régebben (volt kövérebb is), de mivel rendszeresen láttam edzeni, illetve ez az izmain látszott is, háj ide vagy oda, mindig nagyon férfiasnak láttam/látom (pár éve szerencsére életmódot váltott, 50 kg lement, és ha jobban nem is szeretem, azért egyértelmű, hogy így még vonzóbbnak tartom).
2016. szept. 18. 08:44
Ezek nem mackósak, hanem kövérek.
2016. szept. 18. 09:21
Amiről te beszélsz, az így néz ki:
[link]
[link]
[link]
Ők valóban nagyon sok nő szemében vonzóak.
Mondjuk egyszerűbb feltenni naponta ezt a kérdést, mint elmenni heti háromszor gyúrni, és nem zabálni minden szemetet, hogy jövőre így nézz ki te is!
2016. szept. 18. 09:54
#4 vagyok. Nekem nem az izmosak hanem a vekonyak tetszenek. Szerencsére nem csak kover meg gyuros pasik vannak. De egy sima atlagos nem tulsulyos de nem is izmos alak is be tud jonni.
2016. szept. 18. 12:34
A nagyobb mértékű túlysúly számomra sosem volt vonzó. Kis pocak belefér de ne legyen dagadt. Ez a nagyon max ami még belefér
[link]
De amúgy inkább az ilyen átlagos magas szálkás alkat tetszik
[link]
2016. szept. 18. 14:45
18/28 A kérdező kommentje:
#1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #10 #11 #12 #13 #14 #15 #16 #17 Sok internetes oldal irja ezeket, jomagam pont az ellenkezojet tapasztaltam az eletben! A nok egy resze a vekony szalkas pasikat tartja vonzonak a masik resz az izmosokat! A nagyon sovany es tulsulyos urak nem igazan vonzoak a holgyek szamara! A statisztikat ne rajtam kerjetek szamon e fenn leirtakat nem en allitottam!
Ugye tisztában vagy vele, hogy a vékony szálkás is izmos?
2016. szept. 18. 23:50
20/28 A kérdező kommentje:
Picit ironikus ohajtottam lenni, jomagam sem mackos sem dagi nem vagyok! Rendszeresen edzek inkabb izmos vagyok mint atlagos ! Azonban van par dagi baratom akikkel ugy erzem a holgyek eleg megalazoak! Erdekes modon egy kicsit ducibb holgyet en sohasem utasitottam el csak azert mert kicsit teltebb,ha amugy a noiessege meg a termeszete rendben volt! Nekem bejon a kicsit vekonyabb es a kicsit ducibb noi alkat is,es sokszor volt ,hogy holgyek kezdemenyeztek amit en ferfikent pozitivumnak tartok! Viszont ugy erzem kevesbe ideal kinezeto ferfi tarsaimmal igazsagtalanok a holgyek.
Kapcsolódó kérdések: