Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon stabil a kapcsolatom?

Figyelt kérdés
26 éves lány vagyok, már 5 és fél éve együtt vagyok a pasimmal,viszont az utóbbi időben(kb egy éve) zavar, hogy egyre több nőt dícsér nekem akár az alakjuk miatt, akár azért mert jól kereső személyek, akár bármi más miatt..Hazajön és máris bizonyos nőkről mesél,akik a környezetében vannak, na és ez rosszul esik nekem és még az önbizalmam is elveszi, mivel jóideje már munkanélkül vagyok...Mit kellene tennem
2010. ápr. 23. 00:32
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Érdekel mások véleménye, hogy ők mit gondolnak ilyen dolgokról..

ő magabiztos,de ugyanakkor nagyon befolyásolható, alkalmazkodó tipus, én viszont nem bizom eléggé magamban

ő mindig mondhatni tökéletesen néz ki, én már kevésbé

őt nézik meg az utcán a nők ráadásul még a férfiak is!

2010. ápr. 23. 11:32
 12/13 anonim ***** válasza:
El kell hagynod a barátod,mert mindent megfogalmazott amit szeret egy nőben,de rád nem illik. Nem akar kidobni mert lelkiismeret furdalása van, hogy nem fogsz egyedül boldogulni.Neked egy olyan társ kell aki, olyan nőre vágyik mint te.
2010. ápr. 23. 11:37
 13/13 anonim ***** válasza:
73%
Velem is ezt csinálta az exem,mmint hogy volt 1-2 csajhaverja,akiket folyamatosan dícsért nekem hogy milyen jó emberek,rendesek a barátjukkal,velem meg folyamatosan elégedetlenkedett.Tudatosan leépítette az önbizalmamat,hogy szinte csak egy báb legyek,aki azt teszi/gondolja,amit ő akar.Pedig jó csajnak tartanak,mind külsőleg,mind belsőleg sok pasi álma vagyok(jó,tudom ez most egoistásan hangzik,de ez a tapasztalat),mindent megtettem neki,alkalmazkodtam hozzá,nem vagyok/voltam qrvás,kellemes a társaságom,értelmes vagyok...mégis ezt kaptam tőle.Az én exem nagyon önbizalomhiányos volt és mivel én erős(ebb) személyiséggel rendelkeztem mint ő,így próbált fölémkerekedni.Na most a pasid vagy nem szeret már,vagy soha nem szeretett.Lépj le,vagy próbáld megbeszélni,nem járja,hogy valaki így leépítgesse a másik önbecsülését.Ezzel így te csak egyre rosszabbul fogod magad érezni és nem lesz életkedved se.Ha azt érzed mellette,hogy kevés vagy te hozzá,úgy nem fog működni soha sem.
2010. ápr. 23. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!