Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon stabil a kapcsolatom?

Figyelt kérdés
26 éves lány vagyok, már 5 és fél éve együtt vagyok a pasimmal,viszont az utóbbi időben(kb egy éve) zavar, hogy egyre több nőt dícsér nekem akár az alakjuk miatt, akár azért mert jól kereső személyek, akár bármi más miatt..Hazajön és máris bizonyos nőkről mesél,akik a környezetében vannak, na és ez rosszul esik nekem és még az önbizalmam is elveszi, mivel jóideje már munkanélkül vagyok...Mit kellene tennem
2010. ápr. 23. 00:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
76%

hát ez nem jó jel..

nem túlzod el egy kicsit? akkor jobb lenne a helyzet szerintem.

2010. ápr. 23. 00:36
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

hogy nem dolgozol, nem lehet, hogy túl sok időd van ilyeneken gondolkozni? Nem bántásnak vagy kötekedésnek szánom, hanem komolyan.

Kösd le magad. Keress bármilyen szar melót, amíg nincs jobb. És a párod is lehet megnyugtatja, hogy csinálsz valamit.

2010. ápr. 23. 00:37
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy ő csak beszélget veled a napjáról, és tudatában sincs annak, hogy mit okoz neked ezzel!

Sajnos, a környezetünkben levő ememberek legalább fele nő!:)

2010. ápr. 23. 00:45
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
hogyne tudná, szerintem biztos tudja hogy mit beszél, pláne ha egyfolytában ezt csinálja. vagy bántani akar, vagy éreztetni veled, hogy valami neki a kapcsolatban, veled kapcsolatban nem tetszik, vagy végleg elege van, és úgy van vele, amíg nincs ló, jó a szamár is. bocsi..:(
2010. ápr. 23. 00:47
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy így akar téged motiválni!

Nem tudjuk, mennyi ideje ülsz otthon, mennyire hanyagolod el magadat, mennyit teszel azért, hogy tényleg legyen is munkád...:)

2010. ápr. 23. 00:51
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
nem biztos, hogy tudatosan csinálja, lehet h csak simán anekdotázgat, ennyiből sajna nem derül ki
2010. ápr. 23. 00:56
 7/13 A kérdező kommentje:
Olyanokkal is el szokott árasztani, hogy nincsenek bennem olyan tulajdonságok, amit xy nőben vonzónak talál..
2010. ápr. 23. 01:12
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok a pasimmal:S engem nagyon idegesít, egyszer megkérdeztem hogy mért csinálja, azt mondta hogy csak mondja mi történt vele meg mit gondol, nem ellenem szól.:S
2010. ápr. 23. 07:58
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ha elég intelligens lenne, és eléggé szeretné a barátnőjét, akkor nem beszélne ilyeneket folyamatosan, mert tudná, hogy ezek a megjegyzések nem eshetnek neki jól.

talán mondd meg neki, hogy ne mondjon ilyeneket, mert rosszul esik. erre mit fog lépni?

2010. ápr. 23. 08:01
 10/13 anonim ***** válasza:

szerintem ez a kérdés MEGVÁLASZOLHATATLAN!!

és az összes ilyesmi is (már bocs)

ONLINE MÓNIKA SHOW XD

most őszintén Kedves Kérdező: Azt várod, hogy az itt beírogató emberek megoldják (online) a problémád?

Nem látunk bele a kapcsolatodba,nem tudjuk milyen személyiségek vagytok...hogy vársz így el "hasznos" válaszokat?

és ha valaki hülyeséget ír amit Te megfogadsz és szakítotok ?(kívánom, hogy soha ne történjen ilyesmi!!!!)

ilyen már megfordult a fejedben?

2010. ápr. 23. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!