Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnátok második esélyt vagy szakítanátok?
A barátom mondta, hogy van vmi amit meg kell beszélnünk. Bevallotta, hogy amikor a haverokkal elmentek bulizni nagyon részeg volt és egy másik lány ágyába kötött ki.
Amikor mondta egy világ dőlt össze bennem. Nem tudom, hogy mit csináljak. Szeretem, de most nagyot csalódtam.
na ne gyere te is ezzel a női logikával...a fiukról inkább ne is beszéljünk...
a törött hátú békától kezdve a meleg rókalyukig mindent képesek vagytok megdugni...
na jó, viccet félretéve, nem lehet az ilyesmit piára fogni...az a baj veletek, hogy nem értékelitek a barátnőiteket...
szerintem nem kell csak azért esélyt adni, mert elmondta az igazat...most az elkövetkezendő 20 évbe mindig megbocsátod neki, hogy mással volt, csak azért mert bevallotta?
és egyáltalán minek kell annyira leinni magatokat, hogy azt se tudjátok mikor mit csináltok...főleg, ha tudjátok, hogy milyen hülyeségekre vagytok képesek részegen???
maradjunk annyiban, hogy nem minden csaj rib.anc, és nem minden pasi alegyetisröptében típus...
szerintem, ha szeretsz valakit, akkor annyira megbecsülöd, hogy ha már voltál olyan hülye hogy megcsald, akkor bevallod neki, és nem haragszol meg rá, ha nem bocsát meg...
Sziasztok!
Csak azt nem értem, ha vki a sárga földig leissza magát, akkor hogy képes még szexelni is? Mert egy férfi részegen nehezen tudna valakit megd...ni sztem, mivel akkor már a szerszám sem úgy működik ahogyan kell. Igaz nem vagyok férfi, de azért tudok egy 's mást a dolgokról.
23/Nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!