Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnátok második esélyt vagy szakítanátok?
Figyelt kérdés
A barátom mondta, hogy van vmi amit meg kell beszélnünk. Bevallotta, hogy amikor a haverokkal elmentek bulizni nagyon részeg volt és egy másik lány ágyába kötött ki.
Amikor mondta egy világ dőlt össze bennem. Nem tudom, hogy mit csináljak. Szeretem, de most nagyot csalódtam.
a pia nem kifogas...ha egyszer megcsinalta, akkor megcsinalja masodszor is....szerintem hagyd ott, mert ennek nem lesz jo vege...es az egyeduli szenvedo alany te leszel...
2010. ápr. 22. 22:31
2/17 anonim válasza:
egyetértek 1. kommentelővel.
Hagyd ott.. szerintem neked csak jobb lesz
2010. ápr. 22. 22:33
3/17 anonim válasza:
Elmondta, és nyilván azért, mert bántja a dolog. Ha pedig bántja, akkor nem fog megismétlődni. Egy ilyet nem könnyű beismerni, de ő megtette, mert szeret, és nem akar hazudni neked.
És ha belegondolsz, ezentúl akármi lesz, nem kell kombinálnod, féltékenykedned, mert ahogy a példa mutatja, ha tudnod kell valamiről, akkor elmondja.
Én a helyedben adnék esélyt.
2010. ápr. 22. 22:36
4/17 anonim válasza:
Fontos infó, hogy mióta vagytok együtt? Ha 5 év után becsúszik 1 ilyen, akkor érdemes elgondolkodni azon, hogy megéri-e tovább folytatni... amúgy én kidobnám, mint macskát sz*rni :D
2010. ápr. 22. 22:37
5/17 anonim válasza:
Elhiszem h nagyon kivagy borulva, de nyugodj meg és gondold át.
Egy csókot még lehet piára fogni meg átmenti elmezavarra mert az cs kis időt ölel fel és ott meg is áll a dolog mert észhez tért az illető.
De azért lefeküdni valakivel..az egészen más..ott rengeteg ideje lett volna rád gondolnia(még részegen is!) de nem tette cs magára gondolt.
Gondold át jól h megtudnál-e bízni benne ezek után. És h képes lennél-e egyáltalán hozzáérni azok után h tudod miket művelhetett egy idegen k**vával.
Én nem tudnám megbocsátani ha a párom ezt tenné. Tönkretette az álmainkat és nem is gondolt rám. Undorodnék tőle ezek után. De te dönts. Én szurkolok h jól dönts:)
2010. ápr. 22. 22:39
6/17 anonim válasza:
Én nem bíznék meg az ilyenekben. De legalább becsületes, hogy elmondta az igazat. De még1x: szerintem ne.
2010. ápr. 22. 22:43
7/17 A kérdező kommentje:
Köszönömmindenkinek a választ.
Másfél éve vagyunk együtt.
2010. ápr. 22. 22:43
8/17 anonim válasza:
Én nem adnák neki még egy esélyt!!Nem érdemli meg!!!Ha annyira szeretett volna nem csinálta volna ezt.....!!
2010. ápr. 22. 22:45
9/17 anonim válasza:
Fogadjunk h jórészt csajok magyarázzák itt azt h nem lehet a piára fogni. lehet én vagyok most az utolsó suttyó, alkesz meg akármi is, de nekem nem 1x volt h azt sem tudtam ki mellett ébredek. Halvány fogalmam nem volt róla h a mellettem fekvő csaj (vagyis volt olyan eset h csajok) kicsoda, és egyáltalán mikor, hol, hogyan kerültünk össze. Meg lehet magyarázni h nincs az az elmezavar, de az a helyzet h igenis van. Máig nem tudom pl. mikor 1x 2 csajjal ébredtem h pontosan mi volt az éjszaka velük. Megkérdezni meg nem volt képem reggel. :D Bár én minden ilyen esetnél szabad voltam, szal védeni sem szeretném az illetőt akiről itt szó van. Csak tény, h lehet annyit inni h az ember nem csak a bnőjére ne gondoljon, magáról sem tudjon már. Olyankor pedig már a másik fél azt tesz amit akar, mert a részeg ember sok mindenre rávehető. Azt viszont hozzátenném, én még soha nem csaltam meg 1bnőmet sem. Részegen sem. De talán azért mert ha megszeretek vkit, akkor nem kell hozzá az h tudatosan bennem legyen h ő ott van nekem, elég egyszeren h ösztön-szerűen érzem h van amit nem tehetek meg. Emiatt volt h részegen felhívtam bnőmet és szinte sírva mondtam neki h rám hajtottak, de nem volt semmi mert elzavartam. Ezt bnőm mesélte másnap, mert én nem emlékeztem rá h volt ilyen, viszont a telefonomból kiderült h tényleg felhívtam az éjjel. Csak akkor már nem tudtam magamról. Tehát, nem védem a srácot, vmilyen szinten vaszeg hibás volt h belement, de az nem igaz h az alkohol nem tud ilyet tenni az emberrel. Igenis eshetnek ki ennél hosszabb időzsakok is csak azért mert az ember magáról sem tud míg azalatt cselekeszik.
2010. ápr. 22. 22:53
10/17 anonim válasza:
A srác szempontjából is nézzük már a dolgot! Ha eléggé leitta magát és e mellé rácuppant egy kis cafka, akkor kb esélye nem volt meg nem csalni... Lányként egyáltalán nem tudhatod, hogy milyen, mikor a farkad elemi erővel átveszi az irányítást a gondolkodásod felett.
Most le leszek pontozva, de amennyiben egy lánynak a női logika miatt meg lehet bocsájtani a túlkombinálást/féltékenykedést, úgy egy srácnak is meg lehet egy alkalommal bocsájtani, ha félrelép.
Több esélyt nem érdemel, mert akkor már direkt, de az első alkalmat már csak azért is illene, mert bevallotta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!