Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Adnátok második esélyt vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnátok második esélyt vagy szakítanátok?

Figyelt kérdés

A barátom mondta, hogy van vmi amit meg kell beszélnünk. Bevallotta, hogy amikor a haverokkal elmentek bulizni nagyon részeg volt és egy másik lány ágyába kötött ki.

Amikor mondta egy világ dőlt össze bennem. Nem tudom, hogy mit csináljak. Szeretem, de most nagyot csalódtam.

2010. ápr. 22. 22:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
a pia nem kifogas...ha egyszer megcsinalta, akkor megcsinalja masodszor is....szerintem hagyd ott, mert ennek nem lesz jo vege...es az egyeduli szenvedo alany te leszel...
2010. ápr. 22. 22:31
 2/17 anonim válasza:

egyetértek 1. kommentelővel.

Hagyd ott.. szerintem neked csak jobb lesz

2010. ápr. 22. 22:33
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Elmondta, és nyilván azért, mert bántja a dolog. Ha pedig bántja, akkor nem fog megismétlődni. Egy ilyet nem könnyű beismerni, de ő megtette, mert szeret, és nem akar hazudni neked.

És ha belegondolsz, ezentúl akármi lesz, nem kell kombinálnod, féltékenykedned, mert ahogy a példa mutatja, ha tudnod kell valamiről, akkor elmondja.

Én a helyedben adnék esélyt.

2010. ápr. 22. 22:36
 4/17 anonim ***** válasza:
Fontos infó, hogy mióta vagytok együtt? Ha 5 év után becsúszik 1 ilyen, akkor érdemes elgondolkodni azon, hogy megéri-e tovább folytatni... amúgy én kidobnám, mint macskát sz*rni :D
2010. ápr. 22. 22:37
 5/17 anonim ***** válasza:

Elhiszem h nagyon kivagy borulva, de nyugodj meg és gondold át.

Egy csókot még lehet piára fogni meg átmenti elmezavarra mert az cs kis időt ölel fel és ott meg is áll a dolog mert észhez tért az illető.

De azért lefeküdni valakivel..az egészen más..ott rengeteg ideje lett volna rád gondolnia(még részegen is!) de nem tette cs magára gondolt.

Gondold át jól h megtudnál-e bízni benne ezek után. És h képes lennél-e egyáltalán hozzáérni azok után h tudod miket művelhetett egy idegen k**vával.

Én nem tudnám megbocsátani ha a párom ezt tenné. Tönkretette az álmainkat és nem is gondolt rám. Undorodnék tőle ezek után. De te dönts. Én szurkolok h jól dönts:)

2010. ápr. 22. 22:39
 6/17 anonim ***** válasza:
Én nem bíznék meg az ilyenekben. De legalább becsületes, hogy elmondta az igazat. De még1x: szerintem ne.
2010. ápr. 22. 22:43
 7/17 A kérdező kommentje:

Köszönömmindenkinek a választ.

Másfél éve vagyunk együtt.

2010. ápr. 22. 22:43
 8/17 anonim ***** válasza:
Én nem adnák neki még egy esélyt!!Nem érdemli meg!!!Ha annyira szeretett volna nem csinálta volna ezt.....!!
2010. ápr. 22. 22:45
 9/17 anonim ***** válasza:
Fogadjunk h jórészt csajok magyarázzák itt azt h nem lehet a piára fogni. lehet én vagyok most az utolsó suttyó, alkesz meg akármi is, de nekem nem 1x volt h azt sem tudtam ki mellett ébredek. Halvány fogalmam nem volt róla h a mellettem fekvő csaj (vagyis volt olyan eset h csajok) kicsoda, és egyáltalán mikor, hol, hogyan kerültünk össze. Meg lehet magyarázni h nincs az az elmezavar, de az a helyzet h igenis van. Máig nem tudom pl. mikor 1x 2 csajjal ébredtem h pontosan mi volt az éjszaka velük. Megkérdezni meg nem volt képem reggel. :D Bár én minden ilyen esetnél szabad voltam, szal védeni sem szeretném az illetőt akiről itt szó van. Csak tény, h lehet annyit inni h az ember nem csak a bnőjére ne gondoljon, magáról sem tudjon már. Olyankor pedig már a másik fél azt tesz amit akar, mert a részeg ember sok mindenre rávehető. Azt viszont hozzátenném, én még soha nem csaltam meg 1bnőmet sem. Részegen sem. De talán azért mert ha megszeretek vkit, akkor nem kell hozzá az h tudatosan bennem legyen h ő ott van nekem, elég egyszeren h ösztön-szerűen érzem h van amit nem tehetek meg. Emiatt volt h részegen felhívtam bnőmet és szinte sírva mondtam neki h rám hajtottak, de nem volt semmi mert elzavartam. Ezt bnőm mesélte másnap, mert én nem emlékeztem rá h volt ilyen, viszont a telefonomból kiderült h tényleg felhívtam az éjjel. Csak akkor már nem tudtam magamról. Tehát, nem védem a srácot, vmilyen szinten vaszeg hibás volt h belement, de az nem igaz h az alkohol nem tud ilyet tenni az emberrel. Igenis eshetnek ki ennél hosszabb időzsakok is csak azért mert az ember magáról sem tud míg azalatt cselekeszik.
2010. ápr. 22. 22:53
 10/17 anonim ***** válasza:
78%

A srác szempontjából is nézzük már a dolgot! Ha eléggé leitta magát és e mellé rácuppant egy kis cafka, akkor kb esélye nem volt meg nem csalni... Lányként egyáltalán nem tudhatod, hogy milyen, mikor a farkad elemi erővel átveszi az irányítást a gondolkodásod felett.

Most le leszek pontozva, de amennyiben egy lánynak a női logika miatt meg lehet bocsájtani a túlkombinálást/féltékenykedést, úgy egy srácnak is meg lehet egy alkalommal bocsájtani, ha félrelép.

Több esélyt nem érdemel, mert akkor már direkt, de az első alkalmat már csak azért is illene, mert bevallotta.

20F

2010. ápr. 22. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!