Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismered ezt az érzést?

Figyelt kérdés

"Mindig van egy személy aki nem számít hogy mit tesz vagy mit mond, és nem számít hogy hányszor okoz neked fájdalmat - nem tudod

elengedni, hiszen annyira sokat jelent neked."

Na hát kb. pont így vagyok. Annyiszor megbánt...de nem tudok szakítani mert nagyon szeretem.

2010. ápr. 22. 21:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ha sokszor megbánt akkor nem tisztel téged,sem az érzéseidet.....kétlem, hogy hosszútávon boldog lennél vele, tudom nélküle egy ideig nehéz lenne, de aztán elfelejtenéd és nem pazarolnád el több évedet egy ilyen kapcsolatra..és tudod az ember sokszor képes arra, hogy szerelmes legyen, miér ne találhatnád meg ezt egy másik férfi személyében???
2010. ápr. 23. 01:29
 12/19 anonim ***** válasza:

mazochista vagy és nem becsülöd eléggé önmagadat, teljesen alárendeled magad neki, azt tesz veled amit akar, mert tudja,hogy megteheti!!!

jó pillanatában kedves, rossz pillanatában belédrúg...

képzeld el milyen lenne egy egész életen át sokszor szorongónak szomorúnak lenni miatta, az ember feltételek nélkül csak a Gyerekét szeretheti, tudja szeretni.

Milyen lelki világú lenne az a gyerek,akinek olyan apja lenne, hogy csomószor megalázza, megbántja az anyát??

25 L

2010. ápr. 23. 01:33
 13/19 A kérdező kommentje:

Nem vagyok mazochista. Vagyis remélem hogy nem vagyok az. Bár amikor reménytelenül szerelmes voltam és aztán meg csak ürességet éreztem, akkor úgy gondoltam, hogy az ürességtől még az is jobb, meg hogy volt jó oldala is annak is. De ettől függetlenül nem élvezem he bántanak...

Csak nem akarom elveszíteni a párom. A gyerek meg még messze van. Csak minnél tovább szeretnék vele lenni ameddig csak lehet.

2010. ápr. 25. 13:23
 14/19 anonim ***** válasza:
Hát igen ez a szerelem! De jó ugye? Én a küzdelmet szeretem benne, psze van mikor felőrli a szívem, de élteti is egyben! Minden nap meg kell küzdenünk a szerelemért! "Maga a játék az igazi ajándék" (ÁKOS - Andante Végre c. dal) 20/F
2010. ápr. 26. 21:43
 15/19 anonim ***** válasza:
Szerencsére nem ismerem és remélem nem is fogom.Bár az is iagz,hogy én szoktam megbántani a másikat.
2010. ápr. 26. 22:17
 16/19 anonim ***** válasza:
Jah, ez a FÜGGÉS is.
2010. ápr. 26. 22:54
 17/19 anonim ***** válasza:

Azt hiszem azon kevesek egyike vagyok, akiknek nem ismerős ez, már csak büszkeségből sem... Pedig van barátom, és nagyon szeretem, de ha úgy viselkedne velem, otthagynám. Bízom magamban és a sorsban annyira, hogy majd csak jönne valaki aki jobban megbecsül.

Viszont ismerek ilyen embert, és el sem tudom képzelni milyen rossz lehet neki, amikor annyit veszekednek, verekednek, mégsem tudja otthagyni, mert szereti...:|

Én nem lennék képes így élni az biztos.

2010. ápr. 26. 23:10
 18/19 anonim válasza:
Maunika
2010. ápr. 26. 23:47
 19/19 anonim ***** válasza:

Huh. Kiről beszélsz te? Mert ilyen embert bizony én is ismerek. Annyi fájdalmat okozott nekem, mégsem tudtam soha elengedni, elküldeni, megszüntetni. Nem tudtam tőle szabadulni, és mindig megbocsátottam neki. Egyszerűen nem tudom nem szeretni őt. Pedig sokszor volt volna rá okom.

Mondjuk nálunk bekövetkezett a szakítás, több ízben is, de mint ember, mint barát még mindig nagyon sokat jelent nekem, és tényleg nem tudok rá haraggal tekinteni, gondolni. Egyszerűen őt csak szeretni tudom. Bár, már rég nem szerelemmel szeretem.

Úgyh teljesen meg tudlak érteni. Vannak ilyen emberek.

2010. ápr. 27. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!