Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mennyire normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire normális ez a dolog hogy manapság a 14-17 éves lányoknak 20-28 éves barátjuk van? Vagy csak engem zavar ez?

Figyelt kérdés
Kiszemeltem egy lányt dumálgattunk kiderült van barátja.17éves a lányka és 25éves a barátja.Kissé ledöbbentem tehát felejtőssé vált..
2010. ápr. 22. 21:49
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat:)

Örülök hogy nemcsak én látom így

Szerintetek 17 évesen van esélyem a korombeli csajoknál vagy nekik mindenképp idősebb kell?

2010. ápr. 23. 19:06
 12/15 anonim válasza:
71%

Hát én meg nem értem miért kell ennyire felfújni a dolgot.

Én is 17 voltam, amikor megismertem a barátomat, aki akkor 26 volt. (Gondolom, ha egy évvel később, 18 évesen ismerem meg, senkinek nem lenne ellene kifogása).

Az én szüleim sosem ellenezték. Sokszor találkoztak vele, tisztelettudó, megbízható, komoly férfinek ismerték meg, így nem lehetett ellene kifogásuk.

Én mindig is érettebb voltam a koromnál, így elég ostobaság is lett volna elvárni tőlem, hogy egy komolytalan, szintem alatt lévő fiúcskával kezdjek kapcsolatot, aki képtelen távlati célokat gyártani.

Azóta eltelt 6 év, házasok vagyunk, szeretjük egymást és most fog megszületni az első babánk.

Egy korombeli, 23 éves srác (legalábbis a többség) még nem gondolkozik házasságban és gyerekekben, én viszont már vágytam erre.

Inkább igazítanám másokhoz az életem, várjak a családalapítással, mikor nem érzem szükségét, legyek olyannal, aki képtelen komoly gondolatokat megfogalmazni, csak azért, hogy a külvilág maradi gondolkodású emberkéi boldogok legyenek? Nekem fontosabb a mi boldogságunk és ez nem kortól függő dolog.

2010. máj. 12. 14:35
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Manapság?? Régen is így volt... 14 évesen férjhez adták a lányokat, és nem holmi sihederkhez, hanem férfiakhoz, akiknek mer van állása, stb... Manapság mindenen manapságoznak emberek :D
2010. máj. 18. 23:21
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Én apukmnak már az is baj, hogy egy évvel idősebb a barátom, és beállt a McDrive-ba gyalog -.-"
2010. dec. 9. 07:04
 15/15 anonim ***** válasza:

A korkülönbség önmagában nem baj, csak helyén kell kezelni. Lányok szívesen emlegetik, hogy "ők már érettek" és bár valóban testileg biztosan hamarabb érnek és ~15 éves korig van is előnyük a fiúkkal szemben (max 1 év), az 18 éves korra már teljesen eltűnik.

Ehhez jön, hogy egy lány sokszor keres kvázi védelmezőt, nagyon férfias férfit (vagy számára annak tűnőt), ezért kifejezetten szívesen kezd egy idősebb sráccal. Persze ez a srácnak is imponál, hiszen a lányok -bármennyire állítják, hogy mennyire érettek- ilyenkor még könnyen irányíthatók, terelhetőek, így a srácok igényeiknek megfelelően tudják alakítani a kapcsolatot.

Ez nem jelenti feltétlen, hogy bármi gond van, csak tényleg észnél kell lenni. Nálunk is van korkülönbség, nem is kicsit, csak az ellenkező irányba. És azt sok év távlatából is tudom, hogy én tényleg érettebb voltam a kortársaknál. De azért előjött ezer apró dolog, amiből probléma lett, van és ezeket nehéz lesöpörni az asztalról.

2013. ápr. 5. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!