Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 éve nincs nap, hogy ne jutott volna eszembe az exem, úgy h van párom. Ez nagyon súlyos, hogy felejtsem el végleg? Attól tartok azért nem megy, mert nem is akarom. Jó rá gondolni, mit tegyek? 28/N
Figyelt kérdés
Csupa szép jut eszembe,pedig akkor idegileg kicsinált.Én szakítottam,mert muszáj volt, nem maradhattam volna vele, mert kikészített volna lelkileg,minden téren, ráadásul szakítás után sem hagyott békén. Nem tartjuk a kapcsolatot, nem tudom egyszer leszünk e még együtt? Vagy ilyenre ne is gondoljak? Lehet,hogy ha ezt kitörölném az agyamból, nem gondolnék rá. Az hogy együtt leszünk e még, csak rajtam múlik.2016. szept. 14. 19:37
11/12 anonim válasza:
Azért nem tudod elfelejteni mert nem akarod és egy álomvilágban élsz.
Jobb lenne észhez térned és átgondolnod miétt is szakítottál vele? Mik voltak azok a negativumok? Ha vele maradtal volna jobb lett volna?
Bocsi de azért mert valaki szépen tud mosolyogni vagy jól tud b...szni még édes kevés egy jó párkapcsolathoz...
Ne csak a pár jo emlekre gondolj hanem arra a sok rosszra amiket okozott neked, úgy már máshogy fogod láni a dolgokat.
Van olyan mikor 2 ember között megvan a szikra és a vonzódás de összeférhetetlenek vagy az egyik vagy mindkettő hibajabol. Az ilyenen jobb tuljutni és elfogadni hogyha akkor nem ment akkor ez van.
Ne nézz hátra mert az sose jó.
12/12 anonim válasza:
Kérdező írtam üzenetet ha érdekel olvass bele. Nem akartam itt leírni mert tuti belekötnének. üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!