Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsem el a barátom múltját?
Hány éves vagy, ha komolyan 3 év zavar? :D :D
Az még fiatalok között is átlagos.
Én csak annyit tudok hozzátenni, hogy hihetetlenül fárasztó tud lenni egy állandóan önbizalomhiányos nő, aki mindig másra mutogat és a (sokszor nem létező) hiányosságait sorolja, meg állandóan arról faggat, hogy x jobb -e, szeretem -e, y típus jobban kellene -e. Mintha ő mondhatná meg nekem, hogy ki is tetszik. Őt választottam és ennek oka volt, fejezze már be ezt a befordult dumát. Egy exem egy éven át szinte naponta felhozta ezt a szarságot és tök mindegy mit éreztem iránta korábban, ez az őrületbe kergetett és inkább szakítottam. Az állandó siránkozás ide vezet, utána persze a nő meg igazolva érzi a félelmeit, hiszen el lett hagyva. Elmebaj.
Hagyjátok abba!
Kérdező, téged választott, veled van, de nem lesz mindig így és ezt magadnak köszönheted.
Amikor először felmerült benned a gondolat ,hogy valamit megváltoztatsz a barátodban, amikor azt gondolod,hogy vannak hibái ,de majd melletted megváltozik, akkor kell ezt a kapcsolatot befejezni..
Ha már elmúlt a rózsaszín köd , és nem tudod elfogadni olyannak amilyennek született ,nincs jövője a kapcsolatnak.
Egyébbként sem lehet a múltat kitörölni, vagy tudsz ezzel együtt élni,vagy nem. Minnél később döntessz, annál fájdalmasabb lesz a szakítás.
Egy jól működő kapcsolatban nem megváltoztatni akarják egymást, hanem megérteni és elfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!