Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Maradtatok már azért egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maradtatok már azért egy fiúval/lánnyal, mert féltetek, hogy jobbat nem találnátok? Vagy olyan fiúval/lánnyal jártatok, aki rosszabb 'színvonalú' volt mint ti?

Figyelt kérdés

ŐSZINTÉN!Bocsánat a 'színvonal' szavacskáért,de nem tudtam szebben megfogalmazni egy szóban.

rosszabb 'színvonalú'=külső,belső.viselkedés,műveltség(pl tud köszönni mindenkinek,udvarias,értelmes,lehet vele beszélgetni)

2010. ápr. 22. 20:42
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Mert teljesen belém sulykolta azt, hogy nem fogok olyat találni, aki úgy szeret mint ő. És én hülye el is hittem (16 voltam).

De aztán már elegem lett az igénytelenségéből (egy idő után volt hogy egy héten kétszer ha megfürdött) meg a folytonos b.aszogatásaiból. És léptem.

Azóta persze a fellegekben járok egy remek kapcsolatban. :)

21 L

2010. ápr. 22. 20:45
 2/10 anonim ***** válasza:

"Maradtatok már azért egy fiúval/lánnyal, mert féltetek, hogy jobbat nem találnátok?"

nem, és egyszerűen nem is lennék képes.. valahogy undorodom aoktól, akik iránt semmit sem érzek..(nem vagyok képes még megölelni sem, főleg ha melette másra vágyom)

"Vagy olyan fiúval/lánnyal jártatok, aki rosszabb 'színvonalú' volt mint ti?"

most tényleg őszintén? :) igen..most is néha úgy érzem hogy nem hozzám való, de a fiúk képesek változni..tudtad? :D mert én eddig nem.xD az udvariassággal viszont sosem volt eddig gond =)

15/L

2010. ápr. 22. 20:47
 3/10 anonim ***** válasza:
Egyszer jártam egy olyan fiúval,akit teljes szívemből szerettem,a szerelem elvakított,és nem ,,vettem észre" ,hogy menyire nem illünk össze.Intelligencia,műveltség,érzelmi intelligencia terén sem.Aztán ráébredtem,hogy jobb,ha mi ketten külön úton járunk (bár jóképű volt,de ugyebár ez édeskevés).
2010. ápr. 22. 20:48
 4/10 anonim ***** válasza:

Kibírom kapcsolat nélkül. Ha valakinek nem élvezem a társaságát, az nem tudja nekem bemagyarázni, hogy én nála jobbat nem találok...

20F

2010. ápr. 22. 20:52
 5/10 anonim ***** válasza:
nem. és ha ezt teszed, téged is erre a színvonalra húz le. olyanok vagyunk mi is, akiket magunk köré választunk. párnak, barátnak..
2010. ápr. 22. 20:52
 6/10 anonim ***** válasza:

Mindig jön más! És mindig jöhet jobb!

Egyedül pedig szintúgy jó, mint kapcsolatban :D

A "színvonalról" pedig annyit, hogy úgyis olyan pár választ magának az ember, aki neki megfelelő! Ha nem az, azt nem "szerelmemnek" hívják. Bár a szerelem a mai világban elég tág fogalom...

20L

2010. ápr. 22. 21:05
 7/10 anonim ***** válasza:

Volt már, hogy 'rosszabb színvonallal' jártam. úgy érzem.

és nem is tartott sokáig. Igazából, tudom, hogy ez az egyik legrosszabb dolog, de csak szánalomból jártam vele.

Szégyenlem is miatta magam, de már megtörtént, és többet nem fog. nagyon rosszul éreztem magam!

2010. ápr. 22. 21:32
 8/10 anonim ***** válasza:

Én csak ezért nem maradtam még senkivel, de volt már olyan pasim, aki folyton azt mondogatta, hogyha ez vagy az a bajom vele, akkor keressek magamnak egy tökéleteset, ezzel szinte sugallta, hogy nem találnék jobbat nála.

De mondjuk én nem ezért voltam vele, de ez idegesítő volt, hogy nem lehetett vele semmit megbeszélni, Végül erre rá is ment a kapcsolatunk, és kerestem jobbat :)

2010. ápr. 22. 22:05
 9/10 anonim ***** válasza:

Uhh, hát velem életemben egyszer történt ilyesmi, azóta is bánom, hogy olyan hülye voltam.

Éppen szakítás utáni állapotban összejöttem valakivel, hogy vigasztaljam magam. Tudom, nem szép dolog, de ez van, akkor nagyon sebezhetőnek és elhagyatottnak éreztem magam.

Hát, hadd ne részletezzem, hogy mennyire gáz volt a srác (már nem külsőleg, úgy nagyon helyes volt). Azóta is undorodom a gondolattól (szó szerint), hogy vele voltam, úgyhogy nem ajánlom senkinek az ilyesfajta vigasztalódást. De legalább jó tanulópénz volt számomra az eset, többet biztos, hogy nem követem el ezt a hibát. Akkor inkább egyedül sírdogálok, vagy lógok a barátaimmal. L/23

2010. ápr. 23. 00:05
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem járok, nem maradok olyan sráccal, aki nem "az a színvonal" ill. nem vagyunk egy hullámhosszon. Akkor inkább egyedül, az is sokkal jobb!

26.L

2010. ápr. 23. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!