Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudik mindig?

Figyelt kérdés

A történetem elején kezdem.. a párommal decemberben lesz 2eve h együtt vagyunk.. tavaly megkerdeztem tőle h mit szólna ha belevágnank a baba dologba.. mire azt válaszolta felőle rendben de csak januártól.. tok happy voltam abba is hagytam a gyógyszer szedését.. aztán eljött a január február és semmi.. ugyan úgy a megszakitasos "vedekezest" alkalmazta.. még mielőtt ebbe valaki belekotnek mindketten tudjuk h ez nem védekezés.. március környékén megkerdeztem miért szakítja meg hiszen azt ígérte h januártól probalkozunk.. az volt a válasza h még nem akar gyereket.. tehát hagyta h abba hagyjam a fogamzásgátlót és h hónapokig hamis abrandokat kergessek.. aztan történt olyan h ő mondta nekem szeretné házat venni mondom oké nézegettem a házakat mutogatta neki aztán egy hónap múlva kb észrevettem h mutatom a házat neki olvassa el a leírást már 5perce nézte mikor kikaptam a kezéből a telefont és már teljesen mást nézett.. és megkerdeztem tőle h ugye nem is akarsz házat venni mire rávágta h nem.. és nem értettem h akkor miért mondja ha nem is gondolja komolyan.. nagyon szeretem öt és ő is engem de egyszerűen úgy érzem képtelen elkoltozni otthonról és saját lábra állni..

A gúnyos és beszolos hülye p*csas kommentelők légy szíves ne is írjanak.. a többiek válaszát előre is nagyon koszonom

2016. szept. 14. 08:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ez a flegmatikus tipus fo jellemzoje: mindent megtesz/mond, csak ne legyen vita. Soha nem mondja ki a velemenyet. Neki mindegy. O ilyen. Ha gyereket akarsz, tegyel rola. De egesz eletetekben ilyen lesz. Kibirod?

N

2016. szept. 14. 09:12
 12/12 A kérdező kommentje:
Kezd iszonyatosan elegem lenni ebből.. én nem így szeretném le élni az életem.. nekem is egy van belőle..
2016. szept. 14. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!