Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van fent még a társkeresőn és miért hazudik?
2 évvel ezelőtt megismertem a páromat, aki akkor elmondta, hogy fent van egy társkeresőn. Nem is nagyon foglalkoztatott, pár hónappal később viszont összejöttünk. Azt hittem, hogy letörölte magát, de nem. Gondoltam, nem baj, legalább nem lép be. Viszont körülbelül hetente belép. Pár hónapja olyan ideges lettem emiatt, hogy beléptem a fiókjával (tudom a jelszót és a felh. nevet is), amit tudom, hogy nem szabadott volna. Pár levélváltást láttam, lányokkal beszélt, de minden beszélgetés úgy kezdődött, hogy "Van barátnőm". Megnyugodtam, elcsendesedtek a gondolatok. Pár napja viccből feldobtam neki a témát, hogy "Na még fent vagy a társkeresőn?", mire ő mondta, hogy már nem is tudja a jelszavát ő sem tudja már, hogy mióta nem lépett be de ha gondolom meg is nézhetem, hogy nem lépett be és nem beszélget senkivel. Körülbelül fél óra elteltével mondtam neki, hogy megnyugtatna ha látnám, hogy nem beszélget senkivel és kitörölt minden régi üzenetet, amiket még pár hónapja olvastam. Miért hazudozik? Miért jó ez neki? Elmondjam egyáltalán neki, hogy tudok arról, hogy hazudik? Nem akarom "lebuktatni" magamat, hogy kotorásztam de egyrészt bűntudatom is van és tényleg szeretném tudni, hogy miért hazudik.
Ő 24F én 20L
Köszönöm a válaszokat!
Érdekes helyzet, nálam az egész szituációban a legfelháborítóbb, hogy miért nem bízol benne? 10 év után sem jutna eszembe megnézni a másik telefonját, e-mailjét stb. Minek, hol a bizalom.
A másik, hoyg te magad láttad hogy azzal kezdett minden levelet hogy van barátnőm. Mit szeretnél még? Miért baj ha másokkal beszélget?
A harmadik az irányított beszélgetés, hogy aztán most jól kiderül hogy nem mondd igazat a másik és akkor aztán mit csinálsz? "lebuktatod magad" amiért én fordított esetben tuti felhúznám az agyam, pláne hogy tulajdonképpen semmi rosszat nem csinált.
Az a baj hogy ha most nekifeszülsz és felelősségre vonod, azzal semmit nem érsz el. Próbálj meg bízni a párodban. Ha nem megy, akkor pedig valahogy valami eleve nem stimmel.
Hát attól ha elmondod neki hogy tudod még nem lesz jobb. Végül is mindig elmondta hogy van barátnője nem akart ismerkedni másokkal. Talán szüksége van rá hogy legyen egy kis magányügye. A párom is csinált hasonlót, megbeszéltük hogy nem fogja többet, erre kiderült hogy megint csinálta. De annyira egetrengető dolog nem történt. Velem is volt már hogy letagadtam valamit mert úgy éreztem hogy nincs akkora jelentősége hogy emiatt vitázzunk. Talán neki is szüksége van erre, mert jót tesz az egójának ha látja hogy mennyi nőt érdekelne, de közben nem akar megbántani téged azzal hogy, még fent van, inkább letagadja. Ez szerintem sajnos egy alap emberi magatartás. Kicsit mindenki ilyen, lehet hogy nem ugyan ez a helyzet (nálunk sem erről van szó) csak hasonló.
Mindenkinek vannak kis titkai amivel nagyon meg tudná bántani a másikat, de neki nem jelent annyit hogy ezt egyáltalán felhozza. És tök fölösleges ezt ezerszer átbeszélni, én próbálok mindig őszinte lenni, de én is azt veszem észre magamon, hogy néha letagadok dolgokat. Kicsit kiszépítek egy történetet, vagy máshogy mesélem el. Soha sem fogsz olyan embert találni aki nem ilyen. Mert minden ember ilyen, maximum nem vallja be. Minden pasi (és minden nő is) tesz olyan dolgokat, ami nem túl szép a párjával szemben, de ez van. Ilyenek az emberek. : /
Ilyen kicsinyes hülyeségeket egyáltalán minek csinál? Az h miért hazudik, már érthetőbb, de rossz vicc az egész.
Én az életemben sose titkoltam semmit, kód sincs a telefonomon, ha valaki akar rajta valamit fogja és megnézi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!