Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Titeket mi ösztönöz arra, hogy megcsaljátok a párotokat, ha elvileg "szeretitek? "
1 hét után megcsalt, nagy hűségre vallhat tőle, az meg mindegy megbánt-e, utólag mindenki okosabb. Szerintem hagyd még most hogy friss a kapcsolat és nem vesztenél sokat.
Amúgy nem kell általánosságban ilyennek nézni a férfiakat, akinek van egy kis gerince nem tesz ilyet. Bár sajnos igaz, egyre kevesebb a normális de ez a nőkről is elmondható :/
"Következő alkalommal"
Szerintem ha szereted, ha nem, tudom hogy baromi nehéz megtenni, de ez az a pont, amikor én is kiadnám az útját.
Átvert, hazudott, megalázott. Nagyon sajnálom :/ nálunk is van bizalmatlanság részemről (nem csalt meg, más miatt történt), és bár hónapok óta nem hazudott, se semmi rosszat, állandóan odafigyel rám meg ilyenek, én nagyon tartózkodom tőle egy szintig még mindig.
Ha meg is csalt volna? 2 hét után? :/ valószínüleg a szexnek off, meg ilyeneknek, ha meg csak nyalizik akkor kedvem se lenne hozzá. Kérj tőle gondolkozási időt, hátha ő is csak az a nyalizós fajta.. Bár a párom nekem tényleg nagyon komoly indokkal sírt régen, akkor is mert összevesztünk, és majdnem szakítottam. Akkor egyszer sírt, hogy mindent elrontott, de sose próbált ezzel zsarolni.
De igen, lábtörlő vagy, akkor is, ha még magadnak sem mered bevallani.
A válasz a kérdésedre pedig pofon egyszerű. Miért csalt meg ha elvileg szeret, főleg egy két hetes kapcsolatban? Kérlekszépen azért, csak elvileg szeret, gyakorlatilag nem. Az első hetekben a legnagyobb szerelemnek kellene dúlnia, ő meg már most inkább ment a farka után, telibeszarva azt, hogy ezzel mennyire megbánt. Szerinted ha valaki szereti a másikat akkor így viselkedik vele? Hagyjuk már. Csak azt mondja, hogy szeret, de ez nem igaz (tudod pofázni mindenki tud) mert a tettei teljesen mást mutatnak. MINDIG a tetteknek kell hinni, SOHA nem a szavaknak és ez az élet minden területére igaz. Az meg hogy sírt.. pff. Nyilván sírt, amikor ki akartad dobni, tudja mennyire hülyíthető vagy és nem könnyű még egy ilyet találni, aki elnézi a megcsalást és azt, hogy úgy bánnak vele mint egy vödör kecskeszarral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!